|Switch機主討論(156)|E3: BOTW2,Metroid5,真女神5,Wario,AdvanceWars

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
買649 coupon係咪抵????
可以換到新個兩隻pkm

但咁樣買digital,可以用返我日本ac玩?
可以
出咗新機啦, 1:09:03 左右
你地會唔會買
一張換基友bond,一張換銀河戰士
彭博講親老任冇樣中喎大佬
今日發現呢個coupon
抵過pre order成舊水
今次Horizon早過你咁多出唔怕比人拎黎比較喇掛
in Nintendo we trust
https://youtu.be/afUI8nIrGgI
今次原來都係samus return同一間廠,唔怪得繼承哂個系統
今集個速度感強左好多,可以下滑唔一定要變波,d技能又可以迴避反擊
sdxc卡邊隻牌子會好d定差唔多
老任幾時肯出黃金太陽
呢隻神作竟然一直都無消息會出係SWITCH 度
零會唔會上埋xb game pass
買lite等pro出買pro是否不智?買大機驚佢又突然出新
點解今次隻amiibo咁核突既
有10隻game都係經coupon換 switch game價咁硬,一定抵換
唔好話隔黎,下半年NS 以外既機都好似冇乜野好玩咁。 FF7r 仲諗住E3會有少少料睇,點知都係冇。
Switch 數碼暴龍 | Digimon Survive
Switch 閃電十一人 英雄們的偉大之路
邊隻出到先
呢類假3d 圖其實睇到幾唔舒服
Wargroove咁受好評就知呢個類型好有市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞