|Switch機主討論(156)|E3: BOTW2,Metroid5,真女神5,Wario,AdvanceWars

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
最後兩句 mhr話出個陣都有堆人咁講

新機:我這不就來鳥
其實下半年就咁睇已經好多野值得等
1.天劍暫時仲未有好詳細咁介紹(姐係以往新game起碼都會有個長PV詳細介紹遊戲玩法)
所以發售前都點會至少有段新片
2.pkm dp11月發售,至今都係得一段趕客片,但由只係公佈發售日唔出片,懷疑係進度趕唔切,咁至少都要78月打後先有新片
3.動森被老任放置play,應該之後都會更新掛,特別好多藍海玩家已經棄game,又冇薩爾達家具,真係得現有內容的話幾令人失望,希望有新update
Switch 2?
其實NS下半年張成績單都靚仔,每個月都最少一隻第一方/獨佔作品。
呢樣我真係收晒貨有突
仲唔滿意大叻啲人望望隔離有咩先講啦
dp照copy nds版咁濟都進度趕唔切 唔係掛
我諗pokemon direct都係主力講隻legend gf本身都唔care隻remake
botw2係咪無咗同zelda去旅行?
繼續link一個救公主
無XBX
當然諗住買定機等新作
結果而家先出隻remake
我咁估計姐
如果唔係展前公佈發售日唔播片,E3又冇片,真係唔知點解釋
當年
其實正常今個月一定有PKM大叻,我諗留喺專屬大叻講
當年火紋專攻日本 GBA大戰專攻歐美,感覺今年真係偏向日系GAME,出返隻專攻歐美O既第一方都無可厚非。
其實正常今個月一定有PKM大叻,我諗留喺專屬大叻講

我就覺得未必咁快有,如果唔係唔明點解要只係公佈發售日,而唔係等埋direct一齊講
當然我都希望我估錯
港任官網已更新
Metroid dread係類似惡魔城咁定係舊時啲洛克人咁?
Metroidvania
你調轉左講
應該係惡魔城似銀河戰士
未玩過metroid

咁就正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞