|Switch機主討論(156)|E3: BOTW2,Metroid5,真女神5,Wario,AdvanceWars

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
你去返個區既eshop睇下有冇就知
舊game好怕換完背刺
又查唔到好準確既歷史低價
啱啱先起監視塔係咪仲係超早期
D魚餌係咪有限
請問部switch充完電駛唔駛拎走個充電座,因為我極少玩
要耐唔時叉一次
既然你都唔係成日玩,倒不如就咁放係到算啦
唔係好記得,應該係,總之座島有個好高既山,山上有隻蘿莉,你跨過座山隻game就約莫到一半,盡量少劇透係講到咁多
你當佢係平時啲遊戲機長插喺度咪得
插咗四年
係邊度買唔影響,主要係睇隻game嘅日版有冇中文(amazon jp自然係賣日版)
日版冇中文的話,你係香港買日版都冇中文
簡單而言,上日服esho睇下有冇中文就知

不過講真,唔係買限定/帶炒價,冇乜必要上amazon jp買,香港game舖買日水,可能都係差唔觸價,甚至更平,就算想避狗源貨,直接港服eshop買仲好
係,最多都係7折,所以第一方真係可以放心首發,唔似某啲廠,首發比人當狗撚。
XB1冇計啦,重製Game成日都好易跌價
唔儲盒而家港伏買劵最平
單買嘅Amazon買電子版折完有時會平過港服
如果我用日帳買日版MHXX, down完可唔可以轉港帳玩番?
我用日服online,在港服買左真女,用日服account係入唔倒,不過之前去墨西哥買game又可以用日服account玩倒,唔知關唔關個但丁dlc事。
關,dlc跟acc
可以
知唔知個網係咩密碼
覺得幾好玩 爆左機但未搵哂隱藏哂
解鎖左
如果同一玩法 有興趣
我記得大叔應該無死 攪咩個女有眼
みずき做主角應該可以用物理解決所有問題先啱
第一集小學生已經可以無雙黑社會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞