|Switch機主討論(156)|E3: BOTW2,Metroid5,真女神5,Wario,AdvanceWars

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
零終於重建天日出返係playstation呢啲正常機,之前比部垃圾wiiu霸住咗呢啲好game
要買都買ser x啦,仲買ps5
第一次睇呢個post❨聽買switch❩
好奇想問下點解火之鳥會由藍店去左黃店既
今次switch唔同以前老任啲機
以前啲機一係冇咁受歡迎(N64, gamecube)
要早啲換代搶市場
一係機能追唔上(WII)
焗住要換

而家switch都行倒fps60 嘅game, port返巫師都得,暫時未見有換代急切性
除非戰神出pc如果唔係都係要買ps5
你見switch由兩三年前人哋全平台出唯獨冇你switch份,到而家勁重視switch

可以結論出任天堂今個世代勝出
唔係個個都玩架嗎 正如唔係個個會玩zelda一樣
其實switch係咪已經做埋掌上遊戲機位置
同埋,已經將佢放翻落白店,不過標明佢之前為反送中出過力
↓由呢個留言睇落去
https://lih.kg/qmRgbiX
只係想講ps5仲有佢嘅價值
未去到「仲買ps5」嘅地步
利申:抽唔到
因為追開po都知唔會咁快有新機
係依個post比人負皮係傳統黎
並唔係因為出新機而負
以game鋪黎講良心店唔做炒價
個陣血咒同機戰都係賣1,2隻比大陸人
佢80隻個單野無記錯係啲蟹貨game黎
了解 就係唔清楚所以先問個明白
平時少玩console機 所以無乜留意
你買機都係去返豐澤/Aeon/Uny啦
今日個置頂轉咗啫,平時有Show黃藍黑Post,入面個置頂有哂點解啲舖係個隻色
買機學上面位巴打話齋,去個幾間係最好
希望唔係啦
買機 Aeon長期有貨放係玻璃櫃
正價又冇骨
無得控zelda嘅機會極大
要響open world整多個controllable角色工作量應該好大
如果同link啲動作一樣玩家又肯定唔收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞