|Switch機主討論(156)|E3: BOTW2,Metroid5,真女神5,Wario,AdvanceWars

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
如果年年老任都有呢個水平陣容
話知PKM死埋一二邊
今年全年最垃圾就佢
死左都唔會有人可憐果種
如果到時pkm direct見到鑽石珍珠冇新元素就可以慳返唔洗買
唔洗專登買隻nds高清版game
老任仲持有緊個版權
Wii U啲game好似真係就嚟畀佢哋port曬Port埋兩款zelda重製& XCX應該就冇了

其實我想要nintendo land port,但應該真心好難
蛇王預備好錢買未?
Switch買嚟儲,Steam買嚟玩 60fps
應該同the wonderful 101一樣,老任放行吧。
零同老任正常仲有一隻合約,就算新作應該都限時獨佔呢
應該係冷飯加少少新內容
見到絕對絕望少女班人同v3班人企一齊
珍珠鑽石我同意
但隻阿爾宙斯似乎可以觀望下
今年Halloween巫女 下年Halloween 新作
明明係自己最賣期嘅系統,勁多fans要求重製
結果就外判搵人整隻高清版就算

Game freak真係食咗屎
就算脫左任呢集舉起部機四圍影個玩法都係得WiiU同NS先做到
得喇
準備俾人勾引啦
珍鑽不了
live緊新party
老任應該覺得太少眾由佢
唔太大期望 隨時個世界勁空洞 淨捉精靈
遊戲版pokemon go咁
所以咪話老任難得肯放行,呢個ip不嬲佢同光榮持有版權
阿爾宙斯算係新系列新玩法可以觀望
但見到之前trailer啲pkm郁個陣窒吓窒吓咁搞唔掂
NS點做到.........你DOCK MODE又冇得用本體DISPLAY睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞