|Switch機主討論(156)|E3: BOTW2,Metroid5,真女神5,Wario,AdvanceWars

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
無雙link 同BOTW link 都唔同玩法啦原本仲想睇下BOTW 短髮Zelda又會可以點玩架嘛點知又俾人捉到Ending 先放出黎BBQ
夠薑就畀我可以召喚無雙時間線mipha
有義手做新玩具留個古代switch俾公主玩下啦
而家最驚個世界咁帕雅瓜埋 唯一可以影寫真既女都冇埋
有影響其他地區咩?唔係皇城升起咋咩
新game
一張俾gay友bond, 一張俾metroid
鑽石珍珠同佢同價錢
可唔可以俾d heart去做好呢份工
成個中文圈都未見過呢個譯名羅
好地地有銀河戰士唔叫
from wiki ,又係支那譯名

銀河戰士(日語:メトロイド,英語:Metroid,神遊譯作「密特羅德」)是任天堂所推出的科幻動作冒險電子遊戲系列,由知名電玩遊戲設計師橫井軍平製作。首作於1986年8月6日推出,截至2010年止,11作銀河戰士橫跨了大部分任天堂系列遊戲機,由FC至Wii。作為任天堂最成功的遊戲系列之一,每作也受到一定程度的好評。
呢隻係重制定新作?
有MHS2 gameplay睇
你就想啦新作
之前唔係話執柒架咩
呢隻曝光率高到見到就反胃
做得幾好都一定唔會買
除非佢MHR肯做返起個更新每個月畀兩條新龍
https://youtu.be/fftL_XeK2qU
冇火紋但有呢隻
一個E3講3次
邊撚個諗出黎 佢同mhr隔幾個月就出
仲要mhr讓路俾佢 食撚屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞