TVB 姚焯菲 Chantel 一人力壓 Mirror

371 回覆
88 Like 2135 Dislike
人地妹妹仔贏緊
嬲乜撚野
NowTV新聞又好乾淨
條友影衰apink
Chantel開到演唱會先算
Tvb仲有廿幾點收視,viutv先得四點仲要係發哥電影

Viu點都唔會打殘tvb la
唔洗咁驚wo,收視反映viu都無咩人睇架啦
最衰就係連我身邊果啲藍絲同事都冇聽佢地討論過 我自己都係因為連登啲post先知有呢條友
你地有冇做野架 支joke
又入嚟block打手
mirror成班都有喺youtube賣廣告加views
要拉埋Apink黎講就知你做人都幾低莊
做得佢地fans有邊個唔係一早習慣一年一次CB?
人地一早錄好哂專輯又要同你交代?
一年12個月得1個月活動,其他11個月我唔出得聲討論其他野?

我冇收過任何錢
但我係睇香港電視節目大,無線亞視都有睇
見ViuTV做香港電視台做到咁cheap,既然大家一樣都有請打手洗年青人腦
點解要幫手吹奏呢個同樣新聞偏頗既藍台?

至於我話自己中立係講緊我對兩個台既態度,唔好get錯人意思得唔得?
兩個台都係藍,點解我咁大力批鬥ViuTV就頭先解釋左
鍾意可以屈埋我係五毛囉
岩呀
得果8萬人投票一早證明到好撚小眾
on9屌7 viu就係收tvb錢?
你究竟中學畢唔畢到業 咁簡單嘅logic都無咪浪費網絡資源係到留言啦傻西
條女幾得
理鬼佢係咪買like
唔驚比你班黃衛兵鬥死咩屌
咁咪唔好當我係Apink fans囉
一早冇係團post出現好耐
我淨係公海post討論過Apink一段時間,其他地方提都冇提過
連個會員名唔撚關Apink事
唔知可以點影衰
鍾意既可以當我痴線佬都得
將支持ViuTV啲歪理撥返正常暏
由得ViuTV呃飯食一直坐大,將來只會茶毒更多年輕人
咁睇得起你啲支那手足 啲老野追cctvb星夢?笑撚死
支joke
P牌起底block
甩左p先comment 啦
未甩p就俾人block曬
「兩個藍台邊個畀人吹奏得最勁最多垃圾打手,我就一定會批鬥果個台先」

原來中立係咁用
咁都話自己中立,真係影衰班真係中立嘅人
話想扭轉歪風,但你嘅行為係助長第二邊
有咩問題?
成個連登TVB戰線打左咁耐
幾時有見過ViuTV戰線?
打手多既藍台就唔可以唔理?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞