TVB 姚焯菲 Chantel 一人力壓 Mirror

371 回覆
88 Like 2135 Dislike
咁你咪當我打手/五毛囉
對我又冇影響
反都我鍾意既就係黃
Viu賣藍店廣告河蟹新聞就冇事扮睇唔到
TVB就大大力咁屌
唔阻你地繼續去Facebook派嬲嬲
得喇Viu就最多人睇
TVB就冇人睇
抗爭靠你地派嬲嬲架
加油
Cctoy

幾個月前民調話拜登領先,含侵力話民調唔準,唔駛理,唔可信,fake news,侵支持者會扮支持拜登
拜登老人痴呆又戀童,係得班左膠BLM支持, 一到選舉辯論即刻現形侵會反cup。
班BLM暴動會令美國人反感, 美國人會改支持侵
辯論完無反cup又懶地硬話主持偏幫拜登
好啦含侵力呢頭又話唔洗睇民調辯論, 睇吓侵啲rally幾多人拜登嗰啲無人,所以美國人支持侵多。 仲有咩大數據呀呢樣果樣顯示侵會贏, 話拜登會贏嗰啲就fake news造假
仲有咩十月驚奇亨打拜登好多料要爆,但係爆到佛誕都未爆得出,一係求其有條友係twitter講兩句就話係咩核彈又盛
到選嗰日同點票慢慢顯示拜登會贏,就話人一定係造假舞弊, 求其有條片有條tweet作個故仔出黎就信到十足十, 其他人同傳媒反駁就話人收咗錢MSM唔洗理, twitter fb 出提示或者ban又話人收咗錢。 總之唔撚洗理點票結果法庭見
到啲州法院全部判侵輸,又話咩唔洗理,目標係最高法院所有證據喺最高法院拎出黎, 保守法官6:3侵又一定贏
到最高法院都唔鳩理你, 又話美國法治已死全部收晒錢, 唔洗理法院喇
仲有faithless elector可以唔理投票結果而揀侵,不過原來又無喎全部electors都係賣國賊遲啲要清算
唔緊要仲有參議員最後可以推翻選舉人票結果, 點知最後得六君子支持其他GOP議員唔撐,rubio,graham, McConnell全部反骨仔,又要槍斃
屌唔驚仲有最後大佬彭斯可以推翻結果,哦原來佢先係終極大仆街未開會就講明唔會幫侵反cup
全部收晒錢deep state
都唔緊要我地仲有咩民兵組織發動內戰,殺晒民主黨左膠賣國賊,仲有軍隊都擁護侵,侵侵一定戰勝歸來
屌你老母我睇到真係笑到瀨屎,全世界錯晒佢啱晒, 成班精神病人

文:專撚侵粉
十四歲國民初戀

你估個個十一哥
仆街望到個view數我剩係諗到
背後有幾多毒撚對住條片當CP咁劣鳩
秒哂班鏡粉pr
你加油
派到執撚左先講啦
而家咪又係照營運
愛回家 等住佢地拍劇
叫人做野又叫人死仆街
(雖然班傻粉的確係)

但事實勝於雄辯
條女好撚正
mirror之前大紅其實都係兩個時期,就係薑b餐過期帶起熱朝同埋之後sell美心又紅過,想mirror繼續紅睇嚟要令多d藍企跪低
咁既傻閪式抗爭我頂唔住笑撚左
用mirror=跪低?
咁如果有日mirror幫香港政府宣傳
共產黨咪變黃產黨
收皮啦
幫差佬賣廣告頂埋楊明個位
三萬人即刻跪哂
初初又話鬥View數,到View數輸到仆直又話人買View唔計
發覺人地係真受歡迎,轉頭又話View數唔代表啲咩,要鬥接得廣告多先代表有料
屌你老味,遲啲星夢班女有廣告商搵(TVB幫手拉攏好易),又唔知班人又搵咩話唔計
黃到喊
有啲人係到鬥多廣告
人地比賽都未完仲好意思拎黎打飛機
不如搵埋Eason 周杰倫出黎比啦
一係就mirror跪低奶藍企錢,一係就藍企跪低搵mirror, 呢度係連登,係唔容許前者,sor
你要學我user name
你番邊個庇護工場?第一次聽身邊冇人講mirror 淨係講星夢
Mirror從來都無話自己係黃
係啲fans又好 路人又好
安個名落去話係本土 黃
追星咪追星囉
係要標纖黃唔黃
一幫藍店賣廣告就要護主
咪搞到雙重標準囉
錯既唔係mirror
係班fans

不過算啦 今時今日咩都拉去政治
燒山個仔做評判屌人得肌肉
花姐揀靚仔多過揀識唱歌
林曉峰九唔搭八
stephy俾人屌唔識評
造星評判得許廷鏗 欣直 王菀之 係正常
嚟緊造星四仲傳搵cookies

唔知viu係咪冇budget到咁
搵班好少少嘅評判得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞