TVB 姚焯菲 Chantel 一人力壓 Mirror

371 回覆
88 Like 2135 Dislike
睇mirror呢d垃圾仲影撚衰連登仔添啦
其實你班打手點講都改唔到我地諗法
辛苦哂你咁用心良苦
香港未來靠哂tvb啦,一日大台一世大台,幾柒都好都係大台
Viu呢啲不成氣候,點吹捧都係少眾嘢,所以tvb支持者唔驚
你諗下佢同鄧小強咩關係
原來手joke你同fb既viutv戰線左右夾擊緊,辛苦哂手joke
你重撚勁啦 咁睇得起你啲黃衛兵手粥
睇下tvb就係藍絲就係支那人
走阿!!!!!!”五毛”呢個字依家連登禁語黎
一講人地CCPtoy隊人形蜈蚣大隊就出黎咬人

支衛兵tvb棒的就要撐
支那手足好波
18,186 Comments
躝啦柒頭,我都唔想睇你D柒post
你咪柒啦
成個連登個風向不嬲係吹緊同樣係藍台而新聞偏頗,坐擁全港最有影響力既兩隊年青人偶像組合,政治立場不明不白下幫藍店代言,宣傳撐警藝人係所謂既正義一方
唔通一面例批鬥TVB,由得ViuTV繼續支持國安法,政治新聞繼續偏頗,養到依家班港豬傻閪fans追星追到黑白是非不分,日日搬龍門,到TVB死左做官方喉舌就係對運動最正確既事?

我在第二個post都講過
唔通我又要食住美心批鬥吉野家
唔可以兩間同時抵制?
你答左我咁做有冇問題先囉
得罪講句
睇tvb既都係賤種黎
viu狗唔該自己嚟,我費事逐隻Block
我見啲人睇ViuTV睇到雙重標準到出哂面又日日搬龍門
出聲批鬥下呢個濕鳩藍台都好應該
估唔到孫女神都支持Mirror
其實見到幾失望
食屎狗,又玩階級分化,邊條規矩唔畀p牌comment,講事實都唔得? 我有講錯咩?
你老豆老母以前有冇睇過呀?生左你喎!
條女好明顯係有錢臭西港女要炎明熹都唔要佢
條友假膠黎, 想引人反viutv
好多pr係到
咪撚再開post講垃圾cctvb
邊個開post block邊個
一次過block 左四五個
Tvb開始重生了
兩間同時抵制無問題呀
問題係你有兩間同時抵制咩?
講到咩邊間打手多就批鬥邊間先,
抵制需分先後次序?
係有心嘅,Why not both
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞