TVB 姚焯菲 Chantel 一人力壓 Mirror

371 回覆
88 Like 2135 Dislike
唔好睇小班中小學雞
一個星期同四日比
咁點睇四日個條片勁好多啦
ViuTV啲打手你又唔提?
仲狼死過美斯
你都係其一成日扮無辜
乜post都有你份護航
佢四日都過1M
Mirror出道左接近3年
Mirror首歌係正式派台作品
Mirror首歌搵左K-pop製作班底作曲
Mirror有12個麻甩佬
Mirror有一大批打手在連登日日開節目post吹奏宣傳

我就覺得14歲妹妹仔威啲
又屈打手
唔鍾意俾人叫打手,咪護少啲tvb
俾你叫做深愛tvb嘅巴打囉
一定係買view

你5毛
1.7M? 做多咗喇
唔好唔記得香港人係由2019年開始抵抗tvb
唔係因為viu而反...

呢個post太多打手
views呢啲嘢你有錢咪可以買...可真可假
而呢個post正負皮已經反映到一切
搞港獨?
乜正負評唔可以洗?
我係深愛TVB既又會唔入佢地節目post討論節目內容?
又屌柒佢地成個台全部老餅,做埋啲低莊野(薑蓉事件),節目唔好笑又老土,劇集又垃圾等等?

我做人好中立既
兩個藍台邊個畀人吹奏得最勁最多垃圾打手,我就一定會批鬥果個台先
好明顥果間台係ViuTV
再加上另類因素,好似明抄韓國藝人,無料自大講野又寸柒柒MK閪格
啲傻閪fans又雙標日撚日搬龍門
呢啲垃圾台唔大大聲批鬥點對得自己
ViuTV都有買啦
Blocked
咪係
情願聽上面都唔聽咩ror啦講真
又係你隻apink傻閪fans
自2019年起中立就同藍絲冇分別,都唔知你收左tvb幾多錢,返去睇apink啦(雖然唔知仲有冇得cb
好記得響comment見到話依家睇聲夢好普及,所以comment可以有幾千,唔似睇mirror error啲人自己圍爐無咩comment
但boss啲comment依家都幾千啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞