其實error算唔算開始取代荷蘭叻,令節目變得業餘

213 回覆
245 Like 107 Dislike
問題係佢地根本無認真演出,全港觀眾睇保琦溝女直播,肥仔連拍檔均宜都唔事前了解下人地咩料,手機上網打盧均宜咩都知啦,直播問人踢波咩程度…辱尻人咩
就好似一啲人一齊睇波同傾偈咁,但我冇興趣
viu真係要諗諗
睇得太多error / mirror都會悶
好似睇mirror主持個歐國盃game show其實有D悶
做定乜柒功課? 佢個聲道擺明吹水
識波嗰個強尼都唔認真講啦
你唔去屌鳩班KOL?
咁你食開爛屎幾十年 忽然醒覺知道食飯唔需食屎 但叫你食下屎兩年你係咪都頂得順?
lm
其實有冇料睇一陣都知啦,係俾時間只會比d 有潛力有料既人

呢d 垃圾不如返堆填區啦

自己都唔識尊重人,唔尊重份工同場合,串串貢屌觀眾要人比時間,人唔笑狗都吠

大把人有料都上唔到位,就係被呢d 垃圾霸住個位
香港人食開屎 你唔一齊食就會屌翻你轉頭
點解要扮高鬥 有得食你唔食 你唔食就連食都冇得食
人地講明 party 9 up, 你地就當專業講波
撚有人要佢專業講波咩
基本上成個節目真正目的係幫sponsor 賣廣告
一時玩按摩椅, 一時食雞煲, 一時食鮑魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞