其實error算唔算開始取代荷蘭叻,令節目變得業餘

213 回覆
245 Like 107 Dislike
琴晚嗰場中途轉去聽下 成班喺度講雞翼 睇FB LIVE先知佢哋整緊嚟食住講波 無跟開佢哋想轉去聽下啲球迷真係會唔知做乜撚
放心,傻閪死忠一定睇到拍手叫好
193首歌都叫有實力
定位+人手問題
error本身就係行惡搞路線
但viutv唔夠人用
要佢哋做埋一般綜藝節目主持
根本就用錯人
當然佢哋做得唔好係事實
但同時都要考慮埋佢哋本身就唔係做呢泛
咁搞法就算正式如強尼
套套綜藝唔同性質都有佢份
點都有啲唔太合適的演出
更何況error
Error有撚講波呀,全世界睇保琦串女溝女,強尼講波比保琦一野搶咗去,又唔撚識
咁就計一個show,所以佢哋厚面皮繼續上
節目需要人主持,唔係跳舞
唔該用返主持需要的skill 去評
如果Solo 主持 得Dee 好少少
其他三個有好大進步空間
證明你係廢老,接受唔到新事物。聽番你流行經典幾十年啦。
只要見ERROR出現,你就知這個節目必定會變為業餘、不認真
po 去娛樂台睇吓班柒頭點睇
係咪無得轉聲道?
與其要佢地無波底之下開live爆肚仲要搞笑
不如學2012果屆李克勤同梁榮忠咁,度定啲資料同劇本
拍啲關於歐國盃既趣劇出黎好過啦

https://youtu.be/tqlm_hvZ3ls
樓主小心啲呀,呢度好多viu嘅打手㗎
臭蟲論
一講壞話就負皮要幾多有幾多你話冇pr鬼信咩
你係咪匡智會?
阿鵬主key,加一個強尼或肥sam,加多個下把女比呀鵬笑下,好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞