其實error算唔算開始取代荷蘭叻,令節目變得業餘

213 回覆
245 Like 107 Dislike
樓主用錯字 呢種叫外行唔係業餘
波台狗鳩up先叫業餘
意大利嗰晚聽左5分鐘頂唔順 我寧願聽俄文 記碼俄佬啲語氣跟得返場波個flow
好撚認真
好似支那廣州果啲網台咁同觀眾互動下鳩up下咪以為搞掂
不如整番即時留言啦
依加咁真係浪費強尼error同觀眾時間
一直以為荷蘭叻已經係最垃圾 估唔到有人可以超越極限
一係做個實況講波即場訓練show
每x分鐘做小結等強尼train佢哋啦
我琴日聽咗10分鐘就覺得業餘都稱唔上
不過now將專業同非專業分開呢個做法係幾抵讚
起碼唔會突然有人9up 2句然後全場靜曬
唔係講笑,成班一齊講野,根本聽唔到佢講乜,聽到又唔係講緊場波,根本投入唔到,廢撚到聽左幾分鐘已經轉。
之前啲人expect 佢哋係業餘講波,點知尋晚係完全暴走
所以我電視睇channel 1,電腦播fb live
睇到悶悶地轉過去聽佢哋9噏
點解唔聽返第一聲道
學識問題,安份做下把咪算
error遊都出哂事,係自肥果排洗完底,而家又柒番
係直頭胡鬧到成班唔知做緊乜鳩
Show 錢真係易賺
poki係error遊做得唔錯啦
睇得出佢係廢
但佢盡晒力
唔似得193 又廢又唔盡力
193玩小強好堅啵
當年睇陳恩能石金華笑到仆街
好似睇棟篤笑咁
咪得果一次囉,明顯純粹想洗底先咁做
戇尻仔
荷蘭叻玩咗咁多年世界盃, 根本講波都唔係佢講啦, 佢最多都係頭中尾講下廢話, 9吹兩句, 搞下氣氛
成日咁spin 悶唔悶
荷蘭叻係第三聲道咩
唔係想屈你五毛
但唔夠料就唔好扮critical
一入個post有一半都一早block曬
下 我覺得okay 喎
輕輕鬆鬆睇佢地同班KOL 吹下水幾好啊
屌 咪當睇YouTube live 囉
本身冇膠開波唔識好正常掛
要怪就怪viu 搵佢地去講
正如要你地走去講男排未又係會講到一舊舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞