其實error算唔算開始取代荷蘭叻,令節目變得業餘

213 回覆
245 Like 107 Dislike
龍門都有人話好食啦
得罪講句,荷蘭叻都叫識少少波,不過唔專業咁解,起碼都可以識少少扮代表,你老味error完全唔知做乜鳩
完全唔知有咩好睇
PR新招喎,踩自己友啲廢老連帶拖埋對手落水

btw,你地上頭有新指示未呀,黎黎去去都係得error,mirror,試當真,你唔悶我都悶

再btw,美國軍機降落台灣,支那出征未?你個日去左邊?

再再btw,支持南京學生定南京公安?

p你老母呀
我真金白銀俾$2300 now賺呀
你老味now俾返乜撚嘢我呀
4K冇 尋晚芬蘭開返波我以為自己穿越返1995年 畫質得480p
專業講波無 喂你話有輕鬆講波 咁我expect水準有以前球彩台3成唔過份吖 屌你老母10分鐘無撚講過場波 仆你個街我俾幾千蚊睇你班人喺度開party
好嘞當我on9信錯now tv 上網屌兩句仲要俾你班now打手追住嚟咬 屌now就俾你話5毛
做香港人真係賤過狗
咁我支持陳鐵標 唔計啦
真係重開球彩台好過,
強尼同埋kol真係搞到好似開party咁。
還好只係第3頻道,同第1頻道評述員分隔開。

全部唔啱聽都當五毛
傻撚柒閪咁
我一直以為「知我咩料啦」呢句意思係「知我係無料啦」
好似是但去間打邊爐鋪收音咁
如果剛起步都搞成咁都幾大鑊
話Error講得好好笑果班一定冇聽過丹尼爾同阿鵬
佢兩個9up上黎係痴撚線級數之餘又會緊貼到場波

而家搵丹尼爾+強尼+阿鵬 再是但加多條女
都一定會笑到仆街 一定好過Error
根本一個明星比人憎比人反
班on9 fans佔一定嘅比重
講波藝人
一個余德丞
一個袁文傑
一哥講波出身入娛樂圈㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞