其實error算唔算開始取代荷蘭叻,令節目變得業餘

213 回覆
245 Like 107 Dislike
明明有得你揀
佢依啲fans service唔啱你咪轉返專要旁述囉
個台立場就係拉啲唔識波鍾意error嘅試下走去睇
你係唔鍾意做乜辛苦自己

再講荷蘭叻係知多啲足球野(佢嗰代)
但係9up拉走話題佢都成日做
TVB仲要係成日旁述9upper 放埋晒一齊冇得你揀
所以先乞人憎
大膽
仲講 走啦
神枱級唔會有錯架 錯既係你地

開始悶
dee既才藝係??
Now不如俾球彩台d 片佢地參考下
已封鎖會員 - 進擊之巨根

但一個嗰頭近都仲係咁
另一班只係近三十事業剛起步
如果做多十年都仲係咁我再返嚟回覆一齊笑9佢哋
好彩佢地唔係講丹麥艾歷臣暈低果場
唔係分分鐘照9up 公關災難
你講起五毛我又講下
唔好成日當睇viutv睇error就係抗爭緊啦
當然cctvb係on9藍絲柒頭廢老先睇,呢個毋庸置疑
但你咁樣講到viutv係黃就on9左少少囉。。

鐘意睇冇問題,但加左自己幻想出黎既立場俾個台我驚你有日接受唔到咋。。。
hi tvb PR
果件193直情毒瘤啦
收皮啦,tvb連討論價值都冇
荷蘭叻都識少少波,同埋旁述果陣都係講波佬出聲多, error幾件唔識波既蛋散就算9數啦。聽佢地講波侮辱左場波。
比 但對mirror error 只可善意提醒 同 讚既意見
正經又得 9up又得
仲有幾場波。希望error 今晚生生性性記少少資料,唔好講d 呀媽係女人,係人都識既廢話。之前兩晚個條線set到咁低,只要大家肯講返歐國盃小知識,記下人名應該就會好好多(希望嘉賓唔好成日派膠)仲有自肥企劃都完左3星期,唔好再講裏面內容,嘉賓都唔好讀自肥comments,再講成件事會變到好小學雞!!

利申error fans
冇人出啦嘛
出P1X3l又比你地屌
造星三又未培訓
但係佢個安排又幾好喎
鍾意聽專業嘅你就揀專業聲道
本身唔識睇波又想湊吓熱鬧我咪聽佢哋幾個圍威喂囉

變相仲令到多咗唔睇波嘅人enjoy睇波添
雖然show 錢可能好少,但impact 好大。應該重視!要出鏡既,經理人幫手睇下outfit得唔得?error話晒都係藝人。(Dee 戴帽都係無咁好睇
唱歌演戲做主持?
佢本身仲跳舞好勁,可惜斷左韌帶
你要求都幾低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞