其實error算唔算開始取代荷蘭叻,令節目變得業餘

213 回覆
245 Like 107 Dislike
其實Now TV 安排藝人講足90分鐘
又唔交埋賠率嗰啲
係有一定難度嘅
就算比強尼講足90分鐘 都好辛苦
viutv 唔識收放
出得太多變反感
classic!wht a combo
我鐘意球彩台果種9up,識波咁9up,而唔係波都未識既亂up

荷蘭叻就算Q數,自大狂
Viu 應該想揸乾佢哋人氣, 咁出法觀眾好快厭, 叫佢哋講波同tvb 叫bosco 唱k 歌之王有咩分別,睇得出viu 係重點放喺mirror , error 可能會揸乾就丟
荷蘭叻 講波好好多 起碼駁下腳9up都係講場波講個現場情況 viutv果班。。。
樓主走先 反佢地
又要比一堆人圍屌

唔識好心就做下功課
仲衰過睇馬會文字直播
純粹講足球層面
荷蘭叻有踢開波有睇開波
基本上足球基本知識佢都有
起碼知每隊有咩大球星 / 即慶都up到半隊球員名出黎

Error癲到一個球員都唔識咁
完全冇做過功課同準備 記下球員認下人名都冇
人地有三條聲道俾你揀 鍾意專業咪揀第一聲道 想聽英文咪第二 想聽鳩up業餘咪第三去聽error囉
荷蘭叻有冇得俾你揀呀 佢係同班專業評述一齊講到變業餘呀
咁都有得比?On9?
業餘都稱唔上啦
根本都冇望住場波黎講
咪玩
強尼講波佬黎
講90分鐘其實唔難
193 +林雪+ 林明禎個啤酒廣告.....
193令到個廣告好撚cheap......
個人認為荷蘭叻好撚過佢哋
其實開波前播埋mirror玩啲on9 game都好尷尬,真係同細個睇CCTVB一樣
交賠率?我有冇睇錯
講真有線當年搞嘉年華真係好成功
Now吹大哂啦宣傳果陣講到搵Mirror助興但出到黎個效果極kam
強尼講下場波發展 下一秒又比佢啲9up拉開左成個話題
開始覺得花姐傻閪玩死自己班親生仔
定藍Viu想趁佢哋仲有人氣舔盡啲廣告
係又接唔係又接 依家啲人對依兩Team態度都開始兩態
曝光率太多 多到開始有啲睇厭/無哂貨交比觀眾
或者佢哋都多job到冇心準備 用得過且過嘅態度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞