其實error算唔算開始取代荷蘭叻,令節目變得業餘

213 回覆
245 Like 107 Dislike
業餘一哥
: 只要見ERROR出現,這個節目必會變為業餘、不認真
佢哋真係唔係犯犯掂, dee 同肥仔之外, 其餘嘅都冇咩才藝, 不如專心做綜藝同學多啲嘢先
駁唔到
肥仔都mama地
係得阿dee carry
肥仔口才唔多掂, 但起碼識跳舞, 算叫有才藝, 其他嗰2 個都幾一無是處
其實肥仔唔係好識講野我完全估唔到
我以為佢會口才幾好
係自己個節目圍威喂搞下笑咪算
支持viutv一哥
個人覺得唔係講開波嚟講,都算係咁啦
佢唔知係咪經驗少, train 下就得啦, 覺得佢有進步空間
五毛 pr 黑警,自己簡一樣
屌,業餘小醜都玩撚左幾十年,咪俾error業餘玩幾年囉,咁都有意見?你都可以業餘咁玩一年半載,你覺得夠業餘咪你上囉
我覺得係公司高估左
人地個台真係各有各做
你可以自己揀channel

點會好似大台咁
每逢世界盃 奧運
比賽緊果時搵啲唔識運動既人一齊講
呢啲咪導致觀眾受罪

當年08奧運轉去睇明珠台石金華同丹尼爾9up就係咁解
TVB啲人太鳩
討論區唔俾人有意見。。
荷蘭叻條撚屌咪係業餘小醜囉

我意思係俾小小時間俾error都唔得?大家忍撚左廢老荷蘭叻幾十年,依家error年幾兩年時間都批鬥成咁,係咪CLS
我意思係俾小小時間俾error都唔得?大家忍撚左廢老荷蘭叻幾十年,依家error年幾兩年時間都批鬥成咁,係咪CLS
有無第一次荷蘭叻足球直播可以比較下?咁樣會合理比較

利申:我無睇error足球直播亦無興趣亦唔知有呢個節目
做得娛樂圈唔受得批評就摺埋啦
以為全世界都係佢地d fans
睇error個channel本身唔係expect業餘咩
Now俾左兩個選擇你 專業你唔揀
揀個搞笑組合 業餘好正常啫
荷蘭叻一來踢開波,二來都有睇開,已經差好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞