1人N件Amazon 抵買之選 (13)

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
一時時
有時會叫你print label dhl 上門收
有時你自己退 到時連運費退返比你

佢寫住prepaid
咁姐係到時我拎去DHL到就會退翻俾我?
未試過退,唔係好識
第一次用Kerry ... 睇Amazon 話今日送貨..點知我等左成日都冇到...依家收到email 話送唔到...打去hotline 竟然休息...DLLM
之前退唔係咁等下其他巴打答
建議你直接同Amazon cs 傾傾
我退條CD KEY 同CS講refund
乜都唔洗我撳 email出埋return label比我叫我去drop off
佛系派貨係咁
我情願揀送櫃就自己時間去拎
不過送櫃會比直送遲小小(其他人講,我冇比較過)
最快係一定係SF,UPS果d
新手想問下個p記 arc5 係咪唔會再做免運費?我見個運費都要成7x幾hkd ?
唔係
一時時
見冇免運多數唔夠貨
早兩日係UK買左LV-67, TOP UP £50 送 £6, 用埋個Get £10 off £25 purchase (特選).
最終埋單£68.78
唔該晒師兄!!
多謝師兄報料!等我望下仲有冇優惠先 題外話想問下65同67有咩大分別 我見都係arc5
好似唔覺有咩大分別咁, 我睇價錢同外型架咋. 見67係UK係紫色, 所以買左.
想問下Get £10 off £25 purchase 係咪被選中嘅幸運兒先有
係呀...我用第二個acc 用唔到既.
如果冇特選, US係平過UK
都係睇你咩貨 搵左cs 問問先
我之前買左隻 monitor arm 有問題
問cs 想換過一隻 洗唔洗return
佢答 你email 收到 label就要 無就唔洗

最後都無label email
Ups 直情到香港sms比link問你洗唔洗改轉櫃
冇需要就送返原本地址
下次加返啲標點符號,唔好就咁隔格,好難睇
即刻TOP UP £50 先.. Thanks
巴打對於標點符號好執著
喺第二個po都見過你叫人用標點符號
唔係人地執著
係你咁樣用space 區間真係好難睇
關我咩事
我行過搭句嗲咋
因為唔方便閱讀
同埋而家多咗好多連登加齋隔格,唔加標點符號
潮流興
部DS920 開始封塵
仲未有平HD買
唔關潮流事既,純粹唔想用半形標點 用全形標點又好似廢老!
一句入面唔好太多隔格都接受到
D人仲挖緊礦都唔知炒到幾時
B088S5HDTV
呢個都ok既 入面話曬都iron wolf pro 黎
而且平過wd mybook 果堆少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞