1人N件Amazon 抵買之選 (13)

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
食得屎 隻soundform用黎register既app係google到消失左
我發覺係香港討論區先會咁在意呢個問題。好驚對方有錢收。雖然佢呢樣野真係無乜人買。如果佢放個99蚊32G ram只要條link佢有收益。佢都一定會比人屌到仆街。跟住叉走佢個tag繼續買99蚊32ram
smile link 係唔係上年BF我都有D 印象
我都好似有份嗌交
應該係共同
無睇到我下個reply咩
全部都得
不過唔好買cheap 雞代用,正貨買8支平均都係廿零三十蚊支,幾百蚊支買支牙刷慳呢少少刷爛牙好唔抵
你呢個好似唔岩4100用架喎
飛利浦d刷頭通用架喎你以為我冇用過咩
睇返4100跟機果支咪hx9021,有咩咁巴閉唔轉得先
之前買機佢跟機送左hx6011比我,之後換hx9021同hx6061咪一樣咁刷
我係見你個product 下面compatible冇protective clean 咋
如果出affiliate link佢有標明我覺得冇問題
仆街在佢借你過橋搵錢唔話你知
咁當然如果你接受到咁冇嘢好講
點會得香港嘅討論區先屌
外國youtuber貼Affiliate link都一定會講明
唔講實俾人屌
咁外國好明顯係sales賺錢。連登呢到分享正野比人屌到要走。睇過好多次。幫口連幫既人都要屌到走
算啦唔講。再講落去又要block我了
我見美森官方嗰d最平都要成70蚊港幣一枝
差咁遠嘅
你唔睇下個reply就屌我
笑死 外國放affiliate link就賺錢 香港就為興趣
都廢撚事同你嘈
話撚咗出affiliate link有標明嘅話我覺得冇問題
你下一個reply有冇話人知你出條link有錢賺
我話俾人知你條link係affiliate仲好意思屌返人轉頭
2分鐘後
下個reply我del左條link 啦柒頭
見人 share快手 無del tag
你都可以FF我上黎賺錢

自己google下個個tag幾多人中先啦
dllm
都係嗰句 你有冇話俾人知你條link有錢賺
依家有人話俾人知就惱羞成怒
屌得開心繼續屌 反正你又冇錢分
你鍾意啦
自己唔睇埋下個reply 就話我賺錢試水溫
唔係弱智既都知我copy 錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞