1人N件Amazon 抵買之選 (13)

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
靚價
已買。好驚唔識set.HDD 未買。。。
It will automatically apply the next time you order an item sold and shipped by Amazon.com.

Your promotional balance doesn't appear in Your Account, but will always display at checkout page.

問左了
但其實咁耐我用gift card 餘額買嘢都未見過有優惠,每次都係見佢用幾多扣幾多。。。
巴打們!呢期有無靚同抵router推介?

筆直500-1000hkd

屋企細,唔洗話超強穿透力果d款
大家Prime day 鬚刨同電牙刷有冇荀嘢推介
好簡單,上網睇教學,乜鳩都 next
setup 其實唔難煩在揾平 hard disk
隨時等到 black friday

btw 快取條 nvme要幾大 256係咪都夠
sorry

睇返record係用埋-$15 -$10 code之後
上年有D code送錢,所以埋單先92
ram 未必駛加原廠 慢慢查其他人試咗咩 model ok 再買都得
等下有冇外置硬碟平,有咪買返嚟拆盒擺落 NAS 用
256GB 夠啦,我兩條 SM961,都用唔到 30GB
二手搵全新 galaxy buds 啦

我自己嗰對都係放咁上下。
Thank
你2個唔同size hdd?
有冇行raid
有S Pen但無keyboard
個keyboard都成百蚊美金
用 SHR,不過都係有 2TB 用唔到,要用埋就要加多隻 12TB
All can skip
真係冇乜誠意
prime day 竟然amazon basic 既野冇平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞