1人N件Amazon 抵買之選 (13)

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
上年玩過係咪要開新acc玩
又唔一定既
個ac loyalty 越高越易有免費一個月咁
個ac 已經中左幾次試用
得個2蚊1星期既offer
照用啦
到時你開個新ac 買幾舊水就已經block 你要send email 驗證月結單
amazon 做野又慢搞得黎都完左prime day
join住uk prime先
岩岩uk買完野有free join
us睇下prime day有無野岩先
node=16334255011
我都有
Prime有冇試過出dyson

今年唔想再買HDD
Kindle prime day上年都買咗
dyson 依家比較"抵玩"都係us 官網
但都唔係平香港好多
amazon 唔抵玩好耐啦
買GIFT CARD 用
GCOFFER10 優惠碼
[心得] WD 美亞購買 不再有跨區保固
https://www.ptt.cc/bbs/Storage_Zone/M.1623662948.A.46C.html
關於您在美國亞馬遜上購買的產品無法在台灣創建RMA送修的情況,我們已經了解,給您帶來的不便,我們深表歉意。對此,請注意:WD 官方在2021年5月12日向全球通知WD 產品停止保固轉區的申請,其中也包括了區域外購買的產品無法通過創建RMA的方式進行保固送修。
WD 好似落左閘,各位買HDD/SSD睇路
特選客戶先有
用唔到,但佢又好似回咗15蚊畀我
啲ebook入到去又話可以get it through prime reading
click落去又redirect返去kindleunlimited
prime reading係咪已經無左?

buyandship唔好撚再扮黃 消費手足血汗
https://lih.kg/2579757

我又諗起有人曾經屈過我係BNS老細
之前偷到iloud mm 199直送,用左兩日真心正
可惜已經有quest 1
而家要俾運費
冇晒貨了
有冇laptop ram推薦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞