1人N件Amazon 抵買之選 (13)

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
我而家STATUS 係
Package has left the carrier facility.
Kowloon, HK

想問下你呢個STATUS 之後幾耐先收到取件SMS?
未到香港
仲係美國
只係收到sms有得改自取
岩岩諗緊今年幾時prime day
搵下先發現已經完佐 屌好似冇人討論咁既
因為真係冇乜野好買
買洗頭水
980 Pro算唔算
噚日收貨
而家買oral b io 好似幾抵
用埋 reload 100 送10
Prime promo 送5
睇過佢789其實冇乜分別 🤔
https://m.youtube.com/watch?v=NVzXBo04Z0I
Io9 prime day 果日199
港行都係1,999
想請教下大家
之前喺amazon買咗caldigit ts3 plus
不過個adapter係跟美國插頭線
想配返隻香港英式插頭線(唔想用轉插)
呢隻頭我見好多大型電器都用
買條線有配隻adapter有無野需要注意?(小弟唔熟電)
想知邊度可以買到?
買返三腳插就ok, 電腦電飯煲線就用得
佢隻牛寫得100-240V input基本上直接買就得
再唔係你望下行貨要插呢隻頭既火牛 input V 都應該一樣
我見佢寫住10A係咪指條裏面隻fuse係最高頂到10A?
係咁買條10A以上既線就穩陣?
買返10A
你隻野都千幾銀
買返條靚少少跟返佢原本規格啦
其實唔使咁複雜,哩種通常叫"品字"插頭電源線好多小型電器都會用,
電腦火牛/Printer都係,你屋企可能收埋咗幾條你都唔記得!

求其拎條英式插頭裡面有Fuse呢用就可,香港通常13A;
屋企冇就問下Friend有冇。。。
IEC Plug 10A 係標準規格。
但落街正常是但買條 IEC 線都係寫 10A

你隻野 2A 都用唔到。
飯煲線
靚少少有無牌子介紹?
求其買一條就得,你隻牛先得180W,就算係偷工減料嘅線都唔會出事
再唔係你原裝果條換蘇頭又得,唔識換拎埋去比人換
想問下amazon 退貨係咪不嬲都要俾運費?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞