1人N件Amazon 抵買之選 (13)

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
一次既炸wo
Thanks
好彩買左兩隻黑色,原本諗住一黑一白
se215 139 不過要集運
一黑一白可以雙修

我本身純用Alexa, 隻黑色用唔到但又要認到alexa個指令,次次我一嗌alexa就話device not registered, please go to the companion app搞到我要mute左佢,勁煩。。。

返去試下connect Google assistant 雙修先
仆街我買咗白色
想用google係咪應該cut單換返黑色
85t 會考慮 但好似貴多幾百
我買完野用黎比埋錢之後再放野入車都仲有得-$10
我都係估下,返緊工未正式試係唔係真係connect到google。同埋巴打你當初明知係alexa version都照買咁即係有冇Google assistant都冇所謂啦
我睇utube review多數係用google
冇特別留意到唔係why not both
尤其佢title淨寫alexa
但下面q&a話分001 002
但淨係得黑色有標product id係001
隻Tenet 4k 而家去到24USD.....

買set 哈利波波算
減得最多係65t,75t active wlc版都減得幾多,85t減30%,同買行貨個差距都未係好大,計返都要1300,港行我見price.com1500到有交易,兩舊話多唔多話少唔少,咁我會寧願買港行有保養算
我上兩個月買個時冇睇清楚,依家多啲個位巴打我先發現個版本唔同。。。我想講佢連個盒都係話連alexa架。。。有埋教你點connect alexa既教學,伏到呢
佢係flash deal先12usd
入list 等app通知仲快
仆街我買咗白色
想用google係咪應該cut單換返黑色
我都係估下,返緊工未正式試係唔係真係connect到google。同埋巴打你當初明知係alexa version都照買咁即係有冇Google assistant都冇所謂啦
我睇utube review多數係用google
冇特別留意到唔係why not both
尤其佢title淨寫alexa
但下面q&a話分001 002
但淨係得黑色有標product id係001
我上兩個月買個時冇睇清楚,依家多得個位巴打我先發現個版本唔同。。。我想講佢連個盒都係話連alexa架。。。有埋教你點connect alexa既教學,伏到呢
啱啱又見到個6月21 belkin答既q&a話 黑同白都with google assistant
媽呀好亂
仲諗住屌多隻白色黎用alexa, 睇黎都係唔使
官網見0001都係google assistant only
睇黎想用google assistant都係買黑色穩陣
買咗個firewall
我決定直接搵cs chat
咩黎 防毒?
你睇佢q&a個到都答到鬼五馬六咁都唔好預佢會有清楚答覆
chat完麻煩share下 唔該哂

9.9 冇中字
好似屋企舊router 咁大嘅hardware firewall
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞