1人N件Amazon 抵買之選 (13)

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
想問買左soundform elite 嘅巴打,serial number 係咪對番喇叭底同盒底嗰14個字母同數字

Ps: 我都係唔啱serial number
我係岩 serial number
我果隻仲要至少半個月貨期
我嗰盒啱number
好似冇
必須local
可能有舖頭有實體gift card代購?
如果有當然可以咁做
連得到,但除左問溫度,同叫佢播spotify, 都唔知叫佢做乜好,spotify叫佢播自己條playlist, 10次得1次得,好多時都播左其他歌,第一次用alexa, 但個感覺麻麻
可能有智能家居會覺得有用d呱

又咁講,呢個價錢,就算無alexa, 當藍牙speaker用都覺得非常好,聲靚
住香港呀,其實我都試左一輪先知點做到
我係用 IOS, 將個apple id 轉US, 之後將 iphone/ipad個 region都轉US, download Belkin soundform app, Amazon Alexa app, spotify app, 要一齊做,如果唔係會work d唔work d, 忙完一輪就做可以
"Alexa, what is the temperture now"
“Alexa, play spotify"
"Alexa, play xxxxxx playlist" =>10次得1次播得岩, 所以覺得唔係好岩心水,但我估你叫佢 turn on the light 果d佢應該唔會錯,可惜我又無智能家居,都係當佢藍牙/wifi speaker用好d
中撚左加里......今次仆街了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞