[韓綜] 新西遊記暨外傳節目討論區

1001 回覆
18 Like 8 Dislike
發生咩事?
羅奴好似講到最後一次搵佢哋做三時三餐咁
佢啲笑聲好頂癮
唔通佢地3個有argument
但係柳海真車勝元本身咁老友又唔似
佢哋老喇 拍花樣中年就差唔多
佢同真真上turkiyes
搶鏡頭被屌
重溫第3集想list out 新西D遊戲:
彊屍遊戲
接龍(圖片/人物/成語/俗語/估歌仔/估電影/估劇集)
點餐紙叫野食
起床遊戲
寧靜納喊
高帽
直接攞龍珠遊戲(根叔換衫、mino大笨象轉、圭賢掉水樽、分辦唔同牌子burger)
訓民正音
卧底
捉老鼠

對於我呢個外國人來講, 訓民正音最悶, 完全投入唔到, 唯一我會skip嘅遊戲,
其他的話基本上我都鍾意,
最可惜係卧底, 成班都唔識講大話, 明明可以好好玩
訓民正音真係好撚好笑

無論係嗰班男人 BTS 四個瘋子 Antenna 機醫都好好笑
我都覺得訓民正音好好笑
個個都玩到崩潰
okay Come On Thank You Fighting
隱約聽到根叔把聲
訓民正音MVP
仲有啲咩高級用字

Form生Form死 Braun管 Asia Game size
form生form死真係睇一次笑一次
仲有嗰次坐緊車喺度讀出面啲字
唔想去都要去 please
我等左好耐 西9又要再等
西9要等埋Mino真係有排
而家係望佢哋快啲找咗呢兩條數去
等舊瘋減輕下對長頸鹿嘅恐懼先喇
又一個洗碗
呢個廚房唔需要太多人有技術
[獨家]宋旻浩從《PEAK TIME》中下車,玟星擔任新評審

16日據獨家報道,WINNER宋旻浩因行程原因只能參加JTBC綜藝《PEAK TIME》第一輪比賽拍攝。從第二輪比賽開始,MAMAMOO玟星將擔任新評審參與拍攝。 ​​​
https://www.instagram.com/p/CotoiEDPS0j/?utm_source=ig_web_copy_link

出差十五夜X瑞鎮家

下星期一 2100KST
呢集出差一定要睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞