[韓綜] 新西遊記暨外傳節目討論區

1001 回覆
18 Like 8 Dislike
殷曹地府上年開始搞果陣都覺得唔多唔少係節目組做出黎(因為成個節目玩到冇火花)
但之後又覺得佢地幾夾
同埋佢地真係真心鬧交
最好唔好再同組玩依個game
本身仲話佢兩個唔熟咁
PO就真係似同大大唔係好熟 都冇乜單獨互動過好似
Agger 93line加前世夫婦玩呢個真係都睇到悶
新舊瘋呢啲新鮮少少嘅組合都好呀
世界史應該係突登搵圭賢返黎同大大鬧 都係tvN節目
本身大大係第1季固定 第2季由John Park轉左做圭賢
鬧交鬧到個節目好睇左
一開波就寸嘴
轉捩點我覺得係嘈洗碗嗰度
呢度開始真心
始終虎東輩份大
點都唔夠膽好似前世咁恰虎東
恰到佢冇聲出喎

其實大逃脫都有韓評插成班人成日要睇虎東眼色
Mino都敢啦
佢新西其實都仲係睇眼色
次次mino窒虎東佢都睇緊
我覺得有時就係要夠膽衝破個前後輩份先會有新火花同笑點 當然都要攞個平衡既 一陣又比網民插
咁唯有寄望第9季會有新火花
大大好百搭 曹殷 新舊瘋 前世夫婦全部都好正
呢排中意曹殷多d 好中意睇佢地瘋狂討論
預想到既好笑 我應該唔會再點笑得出
所以不論係game或者係角色定位 都想睇到新野
同埋西8有個好嚴重既問題
係d game 玩勁耐搞到好拖好冗長
民訓正音一會幾粒鐘 冇左頭幾季個節奏
大大本身同哥哥會玩得比較好
之前似係得Mino比較熟 私下同新瘋PO圭賢應該都唔熟
依家應該同圭賢私下都熟埋 因為見多左
去肯3又係3角關係 好想知點拍
第8季都冇再安排前世玩依個game
因為真係冇得輸
見佢地私底下真係深交都好鄧佢地開心
點贏識讀心咁
想睇新舊瘋玩
安宰賢個腦又係唔知裝乜咁
啲形容都奇鳩怪怪
Mino一早畀大大教壞左啦
大逃脫果班直頭全部都唔夠膽寸虎東
我冇睇呢套呀
唔係有神童咩佢都唔夠膽咩
但見好似又有新一季
安宰賢個人好二次元
個腦唔知裝乜形容得好好
Mino 早喺西4都開竅咁 已經寸寸貢 但食正忙內角色討觀眾鐘意

大逃脫覺得虎東發揮空間唔太多
柳炳 同 神童先係ace
係嫁
要有技巧
但大逃脫入面都有幾個綜藝強手
係睇佢地肯唔肯做囉
大逃脫入面虎東有時好多野講
新西既話會成段cut哂 同埋畀前世蝦到無聲出 虎東又要睇大大眼色 壽根有時又嫌棄佢
但大逃脫冇人做到cut佢果個人
殷曹 新舊瘋 前世夫婦 YG line 熊父子
新西會後制到佢廢up緊 spring camp 都岀現左好幾次
所以一班人係要互相制衡 互相衝擊倒先會keep住有新鮮感
第2季新舊瘋好玩過?
玩到變19禁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞