[韓綜] 新西遊記暨外傳節目討論區

1001 回覆
18 Like 8 Dislike
呢個做固定其實真係有得諗 睇吓10集之後Mino 比羅pd偷走咗幾多野
下集有根仔都好似幾好笑
https://www.instagram.com/p/CRjPZ8QLFG9/?utm_medium=copy_link

羅PD好得意
Mino 個人節目好似係同羅PD共同岀演咁
佢哋D wallpaper 好高質好有質感
我覺得下集最好睇嘅應該係秀根個重點未必係mino
下集都係偷嘢?定轉主題
轉主題 睇預告應該似係時裝改造
下集主題係瑞典
秀根扮瑞典爺爺去搵mino
mino 就一貫做番瑞典奶奶
曖昧男李壽根
【Tving】韓國Tving平台公開2021年上半年結算,即電視節目各項TOP6,包括:

Tving獨家原創Top 6:
《新西遊記Spring Camp》《女高推理班》《臥底》《偶像聽寫大賽》《窺探特輯:捕食者》《白鍾元的四季》

用戶觀看最多的電視劇Top 6:
《文森佐》《窺探》《某天滅亡走進我家門》《心驚肉跳的同居》《女神降臨》《驚奇的傳聞》

用戶觀看最多的綜藝Top 6:
《新西遊記Spring Camp》《You Quiz on the Block》《尹Stay》《女高推理班》《驚人的星期六》《認哥》

持續暢銷節目Top 6:
《機智的醫生生活》《請輸入搜索詞WWW》《大逃脫3》《德魯納酒店》《新西遊記7》《愛的迫降》

最受女生歡迎的電視節目Top 6:
《KINGDOM》《偶像聽寫大賽》《暑假》《名偵探柯南》《Crime 3》《獨立萬歲》

最受男生歡迎的電視節目Top 6:
《2020年歐洲杯》《都市漁夫3》《團結才能踢》《聽見你的聲音8》《梨泰院Class》《Hush》

去埋圭賢宿舍拍
呢3個加羅PD 正啊
羅PD同志源又做嫌疑人
大大呢個頭夢回新西4 後生好多
剪左個靚頭但冇咩job
畀YG雪藏緊
唔係有個同昇基既節目?
不過雪緊水晶係真
志源今年都少左好多曝光啦
得返一兩個綜藝
solo專冇聲氣
點解雪嘅?
唔係親生仔
依幾年comeback都冇資源
宣傳靠飯自己搞掂
羅PD仲上心過YG
本身YG 就係玩神秘感 大把歌手藝人等着comeback 呢幾年算好咗啲
大大solo等左兩年以上
水晶YG comeback等左一年半以上
唔知仲等唔等到喎
大大呢個髮型好靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞