[韓綜] 新西遊記暨外傳節目討論區

1001 回覆
18 Like 8 Dislike
Mino cb完都當兵啦
都係 我都係ff 下
辛禮贊都可以睇下
係!! 超勁
原來新西都有post!!呢兩日翻睇第3,4季,真係睇幾多次都好好笑好期期安安回歸
最新一集虎東真係好勁
心態勝於一切
對比虎東隊整隊既進步
睇得出大大隊整隊都練習得唔夠多
羅英錫又要重磅歸來💥
攜手<新西遊記>七八季的導演
打造全新的旅行遊戲真人秀
嘉賓陣容也與以往不同 這次是年輕女明星們⭐
5月錄制,6月底播出,非網綜,多達10期以上 ​​​​
佢地幾搞笑
睇15夜入左坑
【N】羅英錫PD將與OHMYGIRL 金美賢、IVE安宥真、李恩智、李英智攜手推出新綜藝

16日據OSEN采訪結果,羅英錫PD正在和女愛豆成員、rapper、搞笑女藝人一起准備娛樂綜藝節目。

羅英錫PD的新綜藝出演陣容也已經確定,將由OH MY GIRL的Mimi、IVE安宥真、李恩智和李英智出演。

據OSEN采訪,該綜藝將在本週內投入拍攝,平時進行了多樣的新穎游戲的羅英錫PD將發揮能力,展現游戲廳概念的新綜藝節目。
會是女版《新西遊記》嗎?羅PD的新綜藝拍攝照曝光:Mimi、安兪眞、李泳知戴著「三角帽」玩遊戲!

https://www.koreastardaily.com/tc/news/141476
有冇人睇意外的旅程
全員公費旅行團綜
今集意外的旅程好睇
唔係呢個節目都睇唔到奧斯卡幕後故事
李瑞鎮幫女明星攞手袋好好笑
【spotvnews】[演員安宰賢將變身作家安宰賢]據經紀公司HB娛樂透露,安宰賢將於2日出版第一本照片隨筆《能記住的事情的目錄(暫譯)》。《能記住的事情的目錄(暫譯)》希望給那些在人生旅行中覺得生活的意義逐漸鈍化以及疲憊不堪的人們帶來一些小小的安慰。如果跟著8個目錄的記憶走下去,就會變成更加寬容更有魅力的人,通過這些記錄瑣碎日常生活而留下的照片可以窺見安宰賢的樸素生活。

在模特,珠寶設計師,演員等多種身份中展現自己存在感的安宰賢,這次預告了將以作家的身份與讀者們見面。

2日,安宰賢的照片隨筆《能記住的事情的目錄(暫譯)》開始在網上書店進行售賣,8日在全國線下書店進行售賣。

【T】網傳<第六感><新西遊記>完結--因為tvN規定PD不能做同個節目三年以上

tvn智障
有人睇就要停on9
唔怪得之前啲pd走哂
還我新西遊記 大逃脫 女高推理班啊
有冇人睇狙新嘅地球遊戲廳
好有驚喜
李泳知真係羅PD狙擊手
雖然有少少嘈但班女真心好玩得
睇咗 好撚好笑
唉 雖然有女版 但男版新西就咁冇左
男版新西可唔可以改名當新
真係話冇咗喇咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞