[韓劇] 機智醫生生活 S2

1001 回覆
49 Like 1 Dislike
呢幕真係正到癲
我重睇左十幾次
同埋多左好多body touch過左朋友界線
一齊就更,好想睇佢做羽朱後母既互動
笑死 之後仲要黎多個어
拆喜鵲橋
翊晙望住佢哋個樣完全表達到我哋呢啲花生友嘅感受
其實有冇規定可唔可以同自己親人做手術?壓力超大喎

之前翊晙幫科長細佬做肝移植已經有伏線,依家要同妹妹做手術
應該冇,之前科長好似係打算自己幫細佬做,但佢細佬驚科長壓力大先叫其他人做

TWICE出道以來首次以完全體形式發布OST。組合為tvN劇《機智的醫生生活2》 演唱的OST《比任何人都愛你》,將於9日中午通過各大音源網站發行。《比任何人都愛你》是組合Bijou於1999年發布的歌曲,Twice的翻唱將為歌曲註入全新的魅力。 ​

今日音源
尋日band果首
이젠잊기로해요 出唔出音源
Winter Garden 又多一首
睇黎似唔出, 出都係band ver?
相反Twice依首應該唔會出band?
唔會couple都會翻唱定出band version ?
材學雋婠真係好正
恩芝

啱啱睇到呢張 佢哋先係官配
band果首好聽喎1988好似都出過
係, 俊莞唔敢向翼頌表達自己情緒但願意求救載學仲要係佢面前放鬆到講左翼頌果名出黎, 仲要係wuli載學
突然諗起尋晚嗰集,食年糕嗰到,政源一入門口秒轉BG music,笑死
材學先係真愛 真正控制住雋婠既人係佢
今集唱左我首Couple
唔知會唔會出音源呢
依家既俊莞真係載學一手一腳調教出黎
在公教佢點樣同病人家屬接觸
在私教佢點追女仔+當面笑佢
表面上嫌棄, 實際上佢先係依賴對方果個
雋婠嘴裡說不 但其實材學講既佢全部記晒入腦
最尾用SNS幫病人搵人陪佢傾偈我睇到喊出來 仲有恩芝媽媽同民燦媽媽攬埋一齊果陣又忍唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞