[韓劇] 機智醫生生活 S2

1001 回覆
49 Like 1 Dislike
仲罵番個老婆轉頭
咁就啱晒
兩個媽媽傾計嗰幕話係馬拉松 而家先開始無幾耐
呢度勁催淚
記得睇之前請回答系列編劇安排couple一齊之前都會同對方屋企人經歷一啲事製造回憶 Eg 崔澤同德善老豆飲酒 寶拉車善宇媽 潤真同三千浦呀媽etc
如果頌和同羽朱去露營 即係製造緊一家三口既回憶
好心戒酒啦
唔係次次都咁好彩有人捐到比你
又要等一個禮拜
三千浦同潤真阿媽單野係開始, 潤真同三千浦呀媽都係另一個開始
請回答系列我最中意依pair

BTW 返黎正題, 我都覺得頒和同羽朱去露營, 俾機會佢地製造回憶 + 俾羽朱助攻既機會 (唔知會唔會提到莫奈?)
對我講
呢幕曹政奭演得超好
可能頌和本身都有諗過同翊晙一齊要照顧埋羽朱唔容易
但係去完露營之後等頌和少左呢個擔心 咁就離一齊又更進一步
如果加埋羽朱同頌和再熟啲又助攻 到時快過坐火箭
全國10.071% 首爾11.848%
收視微升
兩個女冒生命危險幫佢,自己兩次盡心盡力幫佢做移植

見到條友都係唔肯戒酒、想打柒佢但又要保持專業態度

個種內心既矛盾導致面容既扭曲……
今集5個小故事都好正
老母教唔聽個仔
bb救唔返
睇因為年齡/title 俾人睇唔起
當人老奉
異地戀嗰種無奈

好可愛
係咪今日又有音源
出左
成日覺得首歌好似單春首shall we talk咁
s1都好似都有件類似
又要等一個星期啦
但比我想像中有D低, 以為EP1 咁正WG放糖, 會吸引更多老觀眾返黎睇, 點知EP2 升少少咋
當然, 有keep 住升已經好好... 但好想機醫S2有機會入收視三甲
我反而覺得成首歌好平平淡淡, 但好溫暖, 好似大熊咁, 默默低調咁關心D產婦。
雖然自己好中意依首歌 (其實係中意金大明把聲), 但覺得太過平淡, 冇咩記憶點, 音源應該會好麻麻 (衰D講句, 可能會係S1S2加埋最差果首)
咁翊頌咪要最後一集先可以一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞