[韓劇] 機智醫生生活 S2

1001 回覆
49 Like 1 Dislike

其實頌和真係好聽翊晙話可唔可以唔止友達以上
LM
唔捨得睇住
頌和對住翊晙個種無奈都好正
明明有d嬲,但望住翊晙個衰仔又覺得嬲唔落
好好笑好期待之後佢地相處
潤福 學校2021
小熊 JTBC《只一人》女主
冬天 同宋仲基拍
頌和 同孫仙拍

好開心全部人拍完機醫都升level
如果幾年後再有Season 3
都可能個個都變咗明星難度期
戰勝上帝嘅女人
都幾期待羅莎同冬天嘅互動
希望唔會有婆媳糾紛
所以咪話暫時唔會考慮s3,我諗都係呢個原因
btw翊晙會唔會考慮轉型唱ost同gummy爭
冬天剝魚剝得唔好咪會有婆媳糾紛
唔准有內臟
佢整唔好都唔會有事
受罪嘅仍然會係宗秀
一定唔會肯定錫到燶
係囉, 我第一個諗到係羅莎只會點宗秀做野, 點會叫冬天做呢? 就算真係要做, 係都點自己果仔政源去做, 羅莎佢本人應該一直捉住冬天隻手傾計就真
羅莎同冬天一齊點佢地做野
想像到羅莎點個仔做野但錫到個新抱燶個場景
D 女角真係由配角升lev左, 連申度賢拍完S1都已經有約去拍滅亡(雖然都仲係女二), 唔返黎機醫S2

BTW, 講起ER D人, 新黎ER果研修醫雖然幾煩 (一黎就捉住政源又主動俾遮俾大熊), 但睇得出奉sam 對佢都幾唔同(一方面同佢熟, 將佢介紹俾人, 另一方面又嫌佢講野長氣, 一手攞左佢電話直接KO), 可能我諗多左, 但依pair 有冇機會又係一條新loveline?

PS, 今季會唔會仲有奉sam沙龍? 我覺得有D難, 冬天KO左上帝, 敏荷都摸清大熊性格唔再需要奉sam, 安治弘又走左, 淨低凃材學... 作為唯一已婚人士, 佢對依D野冇興趣 如果冇左奉sam沙龍, 奉sam 果character 要重新設計既話, loveline應該都幾大路既選擇 (尤其奉sam設定好似都係未婚?)
幫下大小熊 同翊頌
希望奉仔接收左個研修醫佢
奉sam淨係八卦唔幫人嫁 (E.G. 同翼俊冬天同揸車男), 大小熊留返俾紅娘處理啦 (雖然紅娘都自身難保), 前妻可以去助攻下

奉sam模仿碩亨前妻講"OPPA" 果樣真係好賤好抵死!!!
翊晙太忙淨係識關心人地嘅事
奉sam
你當奉Sam垃圾桶咩
奉sam「我黎咖啡架咋」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞