[韓劇] 機智醫生生活 S2

1001 回覆
49 Like 1 Dislike
好鐘意頌和頂唔順翊晙 之後一嘢打落去
搵到喇

李武鎮把聲真係好正
愈危險嘅地方愈安全

其實政源同冬天都唔係好介意俾人知
另一pair一樣,純粹唔想俾翊晙知啫
下集應該公開
見到影住冬天係到戴con就知咩事
又要過返一星期等一集嘅生活
明明想儲幾集一次過睇 但又忍唔到手㩒落去睇
.
.
.
.
PS 大熊小熊好q
backhug sweet到
相比之下 其他幾pair有啲sad
想入坑
呢套會唔會超越到1988?
我覺得會不過88都好好睇
咁真係要睇喎。。。
1988係我心目中永遠神劇。。。
第一集海報
得雋婠同碩亨唔知咩事
估唔到冬天個衰妹連翊晙爸爸都唔講
韓國d女仔係咪咁進取?

新角第一日就捉住政源隻手叫人請飲咖啡
小熊就各路進攻
工具人翊晙
睇!!不過頭兩集可能會有少少悶
捱過咗就會越嚟越上癮
人地幫左你兩個咁多都唔同人講
1988 對於我黎講頭果2集都好好睇!!! 但係唔敢同唔太想重睇, 淨係攞D 片黎睇返
BTW, 講起1988 成寶拉既大伯係 Law School 做埋 率A敵人, 成寶拉既未來弟妹做左佢roommate, 最好笑係成年版細佬變成左咕嚕大叔(影印室老闆) 四捨五入就係率B同咕嚕叔前世係一對
S1第一集當時睇咗2次太多人物認唔到
https://www.youtube.com/watch?v=f-np-0CRGeM

EP1 making - 重點當然都係WG!
不過大小熊戲外都好可愛 大明oppa 同戲內一樣, 玩開左就ok
諗起S1翊晙連花都買埋,冬天都係揀幫政源嗰個手術
覺得機醫S1頭2集仲難入口過1988
之後就好好睇
不過心目中都係1988第一
翼俊今季要幫大小熊做紅娘
我估佢幫完依2 pair, 戲尾應該輪到依2個幫返翼俊轉頭, 可能會去搵頌和傾計?

BTW, 你果名...
轉身走人笑到我
同意最後翊晙頌和埋尾

F(x)
翼頌係主CP 唔會唔理, 而且應該同第一季一樣, 篇幅未必長, 每集都會有佢2個關係既最新進展, 等大家平淡中睇到2個人關係既變化! 宇宙呀, 係時候教你呀爸追你後母

由LCT teaser 開始追佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞