[韓劇] 機智醫生生活 S2

1001 回覆
49 Like 1 Dislike
諗返winter garden都係冬天出聲先
1988 我睇完一集無乜心機睇
1988係正
後期集集睇到喊
佢唔係死人冧樓
係人生種種無奈
睇住冬天兩泡眼淚咁叫自己唔好走 我係政源都頂唔住
頭3集我睇左半個月斷斷續續睇先睇哂
之後就停唔到
請回答系列同機智系列都係開頭好難捱
由期係1988同機醫
捱過之後就好正
我都係 之前好少睇韓劇 佢哋五個我一個都唔識
仲要冬天淨係想話俾敏荷知
監獄第一集我拖咗勁耐先睇完之後幾集就開始好睇到收唔到
呢2個系列人多交代都要長啲
不過我最愛都係1997
我都係一開波就開始
戰勝上帝既女人 - 張冬天
咁呢個係因為你話左下星期會講俾其他人先姐

終於到手
第一次睇完全load唔到羅莎最細個仔=政源
我睇咗幾集悶到放棄咗,但咁多人話好睇,諗住遲啲再試過
1988同機醫都係捱唔到第一集 隔左幾個月之後先開返黎睇之後入哂坑依家兩套都係我心目中最愛既韓劇

機醫我係睇完佢地camping覺得好好笑 佢地5個友情好正 先睇返劇
如果覺得難入口可以試吓睇左綜藝先
88真係好撚好睇 但我都係開頭嗰幾集捱住睇
我都重loop左幾次 劇荒一無野睇就開黎播 睇幾多次都唔厭
仲要推埋老母入坑 佢又係勁鍾意羅美蘭 次次睇親都笑得好開心
同埋勁鐘意請回答系列同機監喺機醫入面d彩蛋好有親切感
集集都有以前既人客串
我推極都推唔到老母入坑
一開始成日見雋婠着suit 以為佢先係
不過其實我覺得請回答同機智都係有小小韓國人inside joke 普通香港c9係比較難get到佢地d笑位同埋佢地d回憶位
係, 好多人都係覺得前幾集好難捱, 但我可能真係申導李編既死忠粉, 自從1997落左坑, 之後套套都追住黎睇!!! 好多人都話佢地D作品人好多, 第1集/頭果幾集好難啃, 但我又次次都睇得好開心

不過好開心大家都"捱過", 冇MISS 到依D好戲!!!

S1 S2 相右邊嗰行個心心變咗呢套真係勁多小細節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞