網絡孤島暨開始有人識打入神台?-JFFT 2021討論區 (26) 教父床 灰姑良 肥貓翼 夏噴泉 綠帽比

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
你話討論緊個直播就話姐
好多時都唔係

咁樣都7個
唔洗睇啦
一開個CR 又交友區咁款
好趕客
點哂名 仲有講返幾時到你紅線bee姐不如?
未試過chatroom 吹水

想問@ 果條仔有咩用

同signal line wtsapp 一樣,果條友會有通知/remark
做咩狙擊人啊
講到尾其實都係因為有人攞黎搵食先會嘈
其他utuber 點樣唔劇透既情況下可以繼續拍
d 觀眾唔會睇到1999 嫁咩

btw 下下有新野都有人屌 真係難怪佢地做唔到突破

有心玩既 就唔會search 啦 條友都搵野黎講 自己玩開劇本殺 仲上網search 劇本殺黎睇 正常人睇都應該會揀d 自己玩過既黎睇掛
d 人去ocamp 前都唔會search 哂d black magic 同揭尾故啦
又唔見有人屌d 網公開哂d black magic 同揭尾故個迷底
會橙左 易睇到d
可唔可以用逃出密室做例子

玩過一次再出片或者開住live 直播成個逃出過程

跟住密室老闆投訴,因為會令到啲人睇完就唔幫襯

當然有啲人有心想玩就唔會睇片啦

同劇透一樣道理
ic,因為我淨係用電話/電視睇,唔知電腦有特別標註
個樣都唔知點,不了啦
講真我當我想試劇本殺 我都要睇人地玩一次個種開心 我先會投入到
假設我睇完JFFT個live我對呢個劇本好有興趣 想試下同fd玩
都會買 都會自己玩 唔通睇完等於玩左咩 咁都無利益衝突啦

留cm個班好明顯係識既 係度夾戲 你老母夠膽咪試下用ig出post夾埋JFFT條link屌呀 你睇下有無人會撐
露底啦 你係上面邊一個
電話都會 你下次試下叫人tag 你
我個名好小字 成日中tag
咁係咪應該加番爆雷 全劇透 咁先岩
最好唔好開留言,當左自己屋企咁圍爐
應該就同密室/鬼屋同道理 直播啲人知哂就無野玩

不過啱啱Google咗佢呢個劇本應該係支那出既 可能片同相就自己整所以投訴 如果係投訴劇本無拎版權既咁好撚on9因為我都唔知去邊到問版權

比啲幻想
唔知 無參與 純花生
其實我覺得睇jfft好處就係唔係剩係睇電視咁望住個mon
件事唔係剩係between台主同觀眾
觀眾同觀眾之間都可以傾計做朋友
雖然我都明有時佢地互tag係會成版都係佢地
但我睇落又覺得無咩野
又唔影響我睇台 除非佢地洗走左chatroom啲重要資訊囉
睇得出有啲應該係真狗公 想cow 女
最深印象個Webber liu 同liveinthemovement
依兩條友成日一開台咁撩SOSO講嘢
撩到收台 留意咗陣 依排成日都係咁
個webber liu 仲係咁話想同SOSO 做朋友咁
soso同床哥 好似同我差唔多大好似20尾
認真JFFT普遍觀眾層都應該唔會岩佢
傾番關於直播既野其實無問題
如果係傾其他野就自己dc圍爐講啦
呢啲真係講觀眾質素同自律
其實唔會阻到larp鋪搵食,larp最重要第一係個host,第二係player,第三先係個本

良少一開始已經話M返黎,仲用版權黎講好on9
其實觀眾好多都應該睇笑談講粗口大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞