網絡孤島暨開始有人識打入神台?-JFFT 2021討論區 (26) 教父床 灰姑良 肥貓翼 夏噴泉 綠帽比

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
只言片語
諗起上網約打波,自己新手但出到黎個個學界
老實講我覺得無咩問題
而家只要緊張講錯一句嘢 成班老手就當你係狼/恥笑你
咁係因為多數高玩都係狼姐你見顏教同禾仔其實都好努力盤logic 不過太多新玩跟本跟唔切

暫時可能淨係叫禾仔同顏教教下先會好啲 琴晚我估床翼牛丸忍者黎生九成時間唔知咩事

同埋開live玩狼殺個難度太高 如果真係想認真攪既呢啲問題都要正視
我都覺得有禾仔 顏教 Der仔現階段係最好
一時加咁多高玩出嚟,好多新人都好大壓力,包括GE,當然都要多謝佢哋俾面顏教出席一個冇show錢嘅活動,希望下次再好啲。
不過其實諗深一層
高唔高玩其實唔關事
主要係佢哋玩得唔夠鳩 講嘢唔夠好笑
捉人哋講錯嘢嗰時個語氣仲好似鬧緊人咁
今晚仲有老直
米仔咁快跳完華爾茲
今晚冇睇

ge 唔係打開機 呢排chatroom 有咩變化
都冇走點認啫
好惡頂
ge都話人地無走
道乜撚野別
係咪痴撚線嫁
咩叫神秘 有幾神秘
冇人問咪唔講囉 一問都講曬出嚟啦
係咪真係做咩都要講曬出嚟
四子尊重含爺 你講到咁
又話啲frd 好鐘意含
咁你個frd 知唔知含為人低調
去aeon 連問職員嘢都唔會 直接講冇算
連cam 都唔出
低調咪廢事提囉
同埋都冇退出 米良都有正職啦
點解含唔可以有 含不嬲都唔出鏡架啦
我覺得大家可以放棄同雷姆教ching溝通
點講佢都拗
含爺版好賤呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞