網絡孤島暨開始有人識打入神台?-JFFT 2021討論區 (26) 教父床 灰姑良 肥貓翼 夏噴泉 綠帽比

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
SLS
你估你知得好清楚咩?大把內幕嘢你唔知啦
揾工都唔俾 癲到
含爺不嬲都低調開架啦
咁都有得屌

人哋鍾意點嘅剪片模式使唔使你管呀?你又知佢鍾意可以好hea住咁剪?人哋鍾意有挑戰性啲又要管

四子會唔會直播交代,有冇farewell佢都唔關你事啦,佢哋幾個嘅相處方式都唔到你管啦

可能人哋根本就冇走到 隨時都有得返嚟 根本冇走過 去試當真係返工 JFFT係興趣 比叔良少夠喺隔離media做啦 佢哋咪又係喺度 佢哋又使唔使開個直播交代呀 人哋根本喺JFFT已經係幕後 而家有正職 出少咗鏡見少咗梗係正常啦
佢幫jfft剪片嗰期冇工返做廢青架
嗰時d觀眾都想佢返工
搵到工 忙就冇時間剪jfft㗎啦
人地試當真一星期仲要出幾條片
又傳心師
JFFT各成員白卡支持者:
雞翼- 好賤呀
床哥-接頭霸王
良少-
米爺-
抄屎-(壞咗)
含爺-雷姆教教徒
改返我做bee姐支持者ok?
難搞 除非你真係打上台話想識bee 姐
唔係好難同視醬爭過
冒昧一問,你幾多歲

點解可以咁自我中心
物以類聚 正確
佢平時都唔出聲低調開
鏡都唔出咁滯
完全唔明點解走就要講聲交代
佢身為幕後同jfft有交代咪夠
你都唔知佢地平時點運作啦
係愛呀
https://youtu.be/Pn0ndsoOa98

大家聽返最後
點樣先可以組成一隊jfft?
有良少 雞翼 米爺 比叔 含爺 床哥 同埋睇緊嘅觀眾啊
估唔到半年都未到就😭
做咩姐你
屌你老母 你條友真係好撚kick
咪係 含爺係咪真係完全退出你又唔知 本身都係觀眾為興趣半義務性質咁幫手剪片 人地而家有份正職忙啲啫
音樂擂台無得重溫
原來唔單止有黃衛兵,仲有邪教衛兵
GE幾時會upload返音樂擂台個直播
都癡撚線人哋含仔免費當幫手咁幫JFFT剪足幾年片,雖然含仔自己都講過時間耐咗,剪JFFT片唔會再好似以前咁一路剪一路笑

依家有正職+新挑戰+剪嘅片多啲exposure比你係含仔你狗唔狗衝?

再講人哋都無講過會完全脫離關係,五子又無出聲,都唔撚知你Jer足幾日做乜撚
嗰位ching 雷姆聽到以上攻擊含爺言論好嬲
佢話你已驚被逐出雷姆教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞