網絡孤島暨開始有人識打入神台?-JFFT 2021討論區 (26) 教父床 灰姑良 肥貓翼 夏噴泉 綠帽比

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
屌,西瓜播片都俾人bam埋,一日最衰太子
林家米
佢都跟左Jfft好耐,祝佢好啦
得員工旅行福利都剪咗咁耐片
仲要做埋老直真係辛苦曬含仔喇

都叫做俾含仔剪啲片拉入坑
而家先知佢無做
btw都多謝同祝福含仔
仆街比叔幾時返黎圖奇,佢做咩比人BAN
含爺剪片真心firm
而家啲片冇咗以前陣9味
都真係睇得出最近d片同以前d片風格唔同。就咁thumbnail,d字幕都痛以前唔同。宜家d片係多特效d
尋晚音樂擂台咁有feel 仲香港早晨
中版權含左
希望剪走中版權個啲 之後擺番上會員
衰邊首 華納
屌無得聽返尋日首改編歌
位師兄真心勇
原來香港早晨左
都未6點
5點幾先啱 係咪唔計
5點幾我當左係天光
唔好意思以為好早就計
預左俾人屌,但我覺得含少就咁走好無義氣啫
雖然係無錢收/義剪,但起碼唔會有人吹你剪啊
基本上你一日剪一個鐘,慢慢剪四子都唔會趕你交片啊
你過到去,又要趕住deadline前剪好,最慘係連credit都無,錢我覺得又唔算多
起碼你喺jfft一定知係你渣緊機/剪片啊,觀眾都鍾意你
你問隔離台d觀眾邊個剪㗎條片,我估一個都答唔出啦

仲有,我唔知係四子問題定佢自己問題
但走之前都唔開個小直播講下真係少差囉
做個farewell/歡送直播,交代下咩事都好呀
話晒一齊做左超過兩年,,而且含晚都有幾多支持者,含少又有份幫手年宵搬下嘢開檔,粒聲唔出就走,0 firm lor

白卡黎講你都痴得幾勻循
你知含爺同佢四子關係點?你知佢背景係點?
你係咪睇完幾條旅行片以為自己同佢地好熟
一個幕後唔交代自己私人事都要俾人攻擊
含爺同jfft既關係其實同Charles 暴龍哥 大呆果啲一樣 都只係一個普通觀眾 佢都有自己既生活同工作
只係間唔中義務幫下手剪片揸下機
咁都比人話無義氣係咪有少少
站係道德高地真係玩撚晒,咁都可以屌

點解一定要交代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞