網絡孤島暨開始有人識打入神台?-JFFT 2021討論區 (26) 教父床 灰姑良 肥貓翼 夏噴泉 綠帽比

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
可以既 如果會再搞
寄定 夠信就搞架啦
自己d經驗可以分夠幾期寫 不過男仔信應該無乜人想聽
試下寫先
屌你老鼠
咪講左高玩段野唔關我事囉 妖
小蜜蜂Witsel 多撚謝
係撚都要打埋同一段 手法幾高
見到粗口打冷震呀Ching
好撚柒憎佢 小蜜蜂Witsel
沖出黎屌 根本對人唔對事
Sor lo
妖你死撚開啦 仔你老豆
睇左幾個鐘都仲未明 咁癲既
一句野咁簡單都可以唔明

好啦小朋友 個句其實呢
係咁解既
我係話 直播呢 玩依d野
梗係會有人覺得玩得唔好 出黎屌

同埋 我屌左d咩呢
試解釋/反駁
不過字都睇唔明 好難幫你
你咪繼續覆 覆到底
到時有人出黎屌
係到討論d無謂野
都係屌我 隨便
Sor lo
講粗口仲要嚇親人
一見到 已封鎖會員 小蜜蜂Witsel
已經跳曬 真係
原諒下啦好嘛 唔好再講了
其實小朋友呢句就多左啦 我一定老過你但無意思

你成段第一段既主語都係“我”
我睇開娛百
我覺得亂玩/唔識玩一定比人屌架啦
我覺得直播做下功課都得掛

你一直都係覺得比起娛百 琴晚唔夠娛百咁pro
咁不如你諗下娛百個target係咩 JFFT個target係咩先
娛百好明顯每個人都係玩過or 有劇本既 即使無都肯定有pa講解同reroll
JFFT係成班仔鳩fing咁玩 無入場門檻 純enjoy個種同朋友玩咁
你同朋友玩會唔會當面講 喂我睇開娛百 其實你明知今日玩狼人架啦做咩唔做功課?

唔係想駁你d咩 不過建議自己冷靜下 最多咪講句 呀我其實都講錯左 唔應該有比較既
sor arrrrr 係我貪方便打埋同一段
高登先疊飛好似好大疊終於唔洗自己包場睇戲
希望可以吸番d 會員
你會唔會諗多左Ching
一句睇開 你諗咁多野
大把人睇開
好搞笑 腦補咁多野 睇開咪睇開
睇開唔比咩依加
事實亦都係有人亂玩同唔識玩 係咁
唔好再覆啦唔該你
妖 叫左你d fd唔好搞事先啦
又打咁大段野出黎
你話唔覆就唔覆?
係呀 好多人有睇娛百呀 但有睇娛百又沖出黎柒係到比較既得你一個呀ma
如果一句睇開係無意思既就下次打都唔好打啦 腦唔腦補呢就唔係你講既
我都係每句前面幫你加返個我字啫 如果咁都有誤會就sorry啦
下次打字講野記得講好D加返D主語
唔係唔知以為你打既comment唔係你諗既野黎
根本由頭到尾都無攞黎同娛百黎比
都唔知做乜q
係囉文字師
都唔知邊一句有比較
我你條命 比條命你好無
咩主語唔主語 識閪你教

睇開娛百 佢地玩到直頭弱智咁款
拿 咁樣先係比較好無
其實我覺得一個節目實有好多人有意見
無人話一定要唱好JFFT 唔比批評
但我覺得 無比較就咪打出黎啦 打完又要係度典話無比較

比喻 我係小薯茄都開post
睇開ARM CHANNEL
咩小唔小學雞
唔靚/唔夠18+一定就無人睇架啦

換左字眼only 如果你咁都叫無比較就算啦
依加唔係講緊有無人睇呀Ching
講緊有人屌呀 明唔明
死都屈人有比較唔知咩事
你中意啦 你話咩咪咩囉
你估娛百無人屌咩
玩得唔好 估錯左 屌撚到上天花板添啦
我懷疑你拎白卡呀
唔同痴線佬講野係咁啦 block啦
都唔知你做乜 覆覆覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞