睡眠窒息症

219 回覆
28 Like 0 Dislike
如過直接去個D CAP100得唔得???
另外我想知係咪可以直接去CAP100 D專門店
而唔洗一定要去看專科先
其實好多人都就咁去買機就算,有d賣機既公司有埋上門
Sleep test提供,平d

我自己睇公立醫院時都有排埋耳鼻喉,
公立排成年幾

之後我自己去左睇專科診所再轉介去私家醫院sleep test,知道自己既情況就自己出去買機

結論:唔使一定睇專科
唔洗
咁我可能找日直接去賣機D 舖頭看了
其實多數都係買黑色果部
唔記得9000咁上下
請問你講緊邊個牌子邊個MODEL?
我諗住直接去個間cxp 100預約做測試
(唔係賣廣告)
大家有咩建議?
仲有無其他舖頭有
resmed airsense 10
謝謝
我諗住直接去 賣機d地方 預約做測試
大家有咩建議?
垃圾Philips recall左大半年都未有得整
我屋企人係搵私人做test
好似兩千蚊,上門成身貼晒電線capture 一晚data 跟住出報告
有報告就番政府, 過半年就排左去政府訓一晚,果日主要係試機Resmed
試完AHI 有改善就出醫生紙俾佢買機

我覺得可以做test +買機, 再排見醫生
又或者千幾蚊買個戒指血氧計, 睇下一晚係咪會drop
好貴
攞多幾日data 搵個醫生問下啦
睇番舊record 我一晚可以有幾次去到八十幾。。。
用左真係好好多,試過唔用真係第日無咁好精神
我瘦底,枕邊人話都幾大鼻寒,同埋成日都好易攰
係咪都中中地?
公立又排好耐隊,私家又要比錢(醫保要postive先claim到)一陣無事又怕蝕
定應該為身體點都檢查好d
巴打最後有冇睇醫生?定去賣機地方做test
檢查囉 係貴,但都有限錢。
好似話有D係吊鐘問題,有D就唔知點入面既肉比較厚咁
你去睇醫生就可以知道係唔係睡窒,可能可以手術解決
你去買機公司都有TEST,但你就唔知自己可唔可能永久解決
無,去左買機地方,佢叫我租機試下先
一試就OK
買左
8k?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞