睡眠窒息症

219 回覆
28 Like 0 Dislike
有無下巴後縮? 做正顎手術幫到你,而且做完手術仲會靚仔/女左,去睇政府,如果有生命危險會排得好快輪到你做手術
賣機果度唔洗你俾醫生紙

香港代理電話打唔通

屋企有兩部水貨 用左半年咋
再UPDATE下先
用左機訓一個星期多D
我屋企人話冇左鼻鼾
以前係廳都聽到我既鼻鼾(雖然窮L轉好細既屋)
而家我老豆貼隻耳去我度門聽都聽唔到 以為我死L左
但同我預想既有D唔同
我有時都係覺我訓唔夠咁 唔算係好精神 明明訓左好耐
但係最大唔同係下晝恰眼訓既時候 以前係
好似電話舊電壞左咁由100%一跌就跌到5%咁
好難頂 而家就冇左呢種情況 但自己既感覺都仲係有種好似眼訓咁既感覺
我用左半年都有類似你既感覺,用左機鼻鼾無左,但係都係訓唔夠咁

可能我扮工好彩仲可以WFH,同工作量少左,所以個人懶左

打左香港代理問,佢哋暫時只會處理行機

水貨就要自己諗辦法
我本身都係買呢部
就係呢個問題我本身都想照買
但係個買家叫我轉款好d 好彩,如果唔係就麻撚煩
我見人地話好精神,屌 咩原因
我都做過測試
個結果就係中樞性大過阻塞性(本身扁桃線都大)
即係就算做左手術切左都好大機會無用
因為個腦唔識係訓教個時正常呼吸
結果我放棄 機都唔帶
我睇過中樞性可以用機
但要用雙氣壓呼吸機
雙氣壓就貴好多
個問題係而家你既窒息症影響你大唔大?
如果大都係買啦 我自己用左一個星期機
其實又唔係真係咁唔方便
我最近又係睇緊呢方面既野, 都好多年係咁, 經常瞓極都冇精神, 今日又係公司恰左成日眼瞓
之前體重正常果陣都有咁既情況(171高65kg, 而家75kg)
但自己本身冇保險包所以一路諗緊究竟應該去做測試定直接買機...
我有時仲會俾自己啲鼻鼾聲嘈醒
然後去旅行就不斷俾朋友話我嘈
錢就都唔算係個問題
問題係我做完測試 唔知係個呼吸器太重定點
兩隻門牙痛左幾日
之後聽到以後都要帶住就怕
嗲 你係誤會左定點?
因為機還機 鼻罩還鼻罩架啵。。
個鼻罩唔會冇咩重量
錢就都唔算係個問題
問題係我做完測試 唔知係個呼吸器太重定點
兩隻門牙痛左幾日
之後聽到以後都要帶住就怕
咦 你係誤會左定點?
因為機還機 鼻罩還鼻罩架啵。。
個鼻罩唔會冇咩重量
最尾果句就係我所想既其中一樣
早一個月我都好似你咁搵唔到d實質資料,所以先開呢個post
其實直接買機即可
你想知多少少先做test
有d最初步既test係500蚊左右,
自己借部機番屋企訓覺果時跟佢指示戴住
係肉赤既,最主要係因為你唔會覺得佢係一個病
做測試先,因為要攞啲數據黎set 機

見有公司做上面檢查$980。。。試下先
上門
係咪cpap100? 今日Whatsapp佢地冇反應...
咁冇做測試都可以set到部機? 我有睇果部Resmed airsense 10, 水貨都唔貴
太深入可能真係要問番買機公司
我唔係係CPAP100買 雖然好多人係呢度買
同埋話有D醫生都係叫人係度買 但係我打過去
D職員態度鳩鳩地同埋好似唔撚識咁 所以搵左第二間買
咁第二間買都有話幫我SET左機
但佢係冇我既REPORT既 咁我問佢佢話而家D機會AUTOSET
佢地SET都係SET個氣壓由4-20度AUTO 咁我認為就應該唔使TEST既
其實都得。。。不過最好睇醫生啦
雖然我無睇醫生同做test, 不過我老婆有 所以跟佢setting

係要set 最大最細pressure level, mask type, 加濕度
不過自己買機就要做好功課,我用頭幾日都唔習慣,個肺有啲辛苦
我就係Whatsapp佢地問測試, 朝早等到晚都冇回覆, 但又大大隻字寫住有whatsapp
我直接買機算, 最起碼可以解決鼻鼾聲先
我諗呢啲自己返黎慢慢試都問題不大, 試左先算
有冇人有代理關於回收嘅消息 屋企有部行機 代理有send message話耐心等候消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞