[球季最後一場] 巴塞隆拿球迷討論區 (196)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
巴龍門黎講
我老死巴禾>vv>>>>>達仔
巴龍門黎講
我老死巴禾>vv>>>>>達仔

巴禾子
可能係小白最後一件巴塞波衫
可能係小白最後一件巴塞波衫

必印

@嬌女
11x12 幼間加漸變
11x12 幼間加漸變

都係1213靚
11x12 幼間加漸變

都係1213靚

11-12果隻間係上粗下幼打斜去再加心口柒到仆街
11-12同15-16並列最核突主場
11x12 幼間加漸變

都係1213靚

唉,件作客羅馬幾時公佈埋
South Korea coach Uli Stielike says it is too soon to bring exciting Barcelona youngsters Lee Seung-woo and Paik Seung-ho into the full national side

Lee and Paik, who have come through the Catalan club's famous La Masia academy and are regarded as two of the most promising talents in Spanish football, have impressed at the ongoing Under-20 World Cup in South Korea.

Both players scored in each of the victories over Guinea (3-0) and Argentina (2-1) to help the Koreans reach the last 16, where they will face Portugal on Tuesday.

有冇ching想買波衣?留tg我順手買埋

我喺澳門有冇得搭單?
11x12 幼間加漸變

都係1213靚

我當羅馬個件做主場算了
新人報到
想問下巴狗主流撐邊個球星

Hill Dog

@嬌女

好柒
想做Nike設計師
真係荀工黎
11x12 幼間加漸變

都係1213靚

我當羅馬個件做主場算了

設計呢啲野我地真係識條鐵

@嬌女

好柒

其實我覺得幾靚
我覺得心口logo太大
我覺得心口logo太大

agger

@嬌女

好柒

其實我覺得幾靚

我指尼馬個頭

@嬌女

我尋晚做咗乜嚟
唔洗諗 漸變最靚

@嬌女

好柒

其實我覺得幾靚

我指尼馬個頭

@嬌女

好柒

其實我覺得幾靚

我指尼馬個頭

Mk頭同阿漆頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞