[球季最後一場] 巴塞隆拿球迷討論區 (196)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
曼城果邊, 哥帥一連炒4個

navas?

navas, sagna, clichy, cabello, zabaleta

阿狗出品
留到一季好比面啦

kun, yaya, joe
曼城果邊, 哥帥一連炒4個

navas?

navas, sagna, clichy, cabello, zabaleta

4個?
下年鏝/獌 拎英超啦我估
Barcelona are interested in Nice midfielder Jean Seri and have already made contacts with the Ivorian's representatives. [Nice-Matin]

上hupu睇好似唔錯 非b2b係派牌的
果幾個一早要走啦
永遠有不妥協傷口
去Amsterdam得3days多啲是否on9

有咩所謂
本on 9無大害

有咩所謂
本on 9無大害

認真啲

You又係唔洗訓成員

有咩所謂
本on 9無大害

駁吾刀
Goodnight limbs
頭先著住巴塞AG波衫去interview即刻有offer
20k
20k

著ag得果20k比人壓價都敢講出黎
20k

著ag得果20k比人壓價都敢講出黎

上次着24佢出100k我果斷拒絕 佢即刻升到150k
20k

着錯sor9
沙格,基錯呢d廢物都呃左好多年飯食啦

從來都係2線料,薩巴列達有排都話叫勁過
沙格,基錯呢d廢物都呃左好多年飯食啦

從來都係2線料,薩巴列達有排都話叫勁過

基歷治就話啫
沙格拿都二線料 真係件件右閘都丹狗咩

20k

上次我著華美子波衫去interview
100k一個月另加每個月20假offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞