[球季最後一場] 巴塞隆拿球迷討論區 (196)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
小白走?

小白加錢換dybala

ff

我見到official 👋🏻小白👋🏻

下 ?
我願意用綠帽仔智商,人生,前途,異性緣黎換取小白留低
小白走?

小白加錢換dybala

ff

我見到official 👋🏻小白👋🏻

下 ?

我都見到 但希望唔係個個意思啦

我會用佢換華拉提多d

我會用佢換華拉提多d

有冇考慮過綠帽仔個幾樣野既價值夾埋係負數

完了吧

完了吧

膠層

希望get wrong
人地啱啱先講完下季唔會走
只不過未決定續約姐
艾馬利會唔會教返老西
艾馬利會唔會教返老西

炒左未?
艾馬利會唔會教返老西

炒左未?

準備啦 巴黎點忍到佢
一單還一單,雖然我都好想班高層落地獄
但小白件事似係佢自己唔想續多過高層迫佢走
小白會等新教練黎再睇下自己係球隊定位,如果佢堅持要正選,大家係咪接受先?
小白同沙維一樣 又係想多上陣 但歲月不饒人
小白會等新教練黎再睇下自己係球隊定位,如果佢堅持要正選,大家係咪接受先

No
小白同沙維一樣 又係想多上陣 但歲月不饒人

冇計,下個到美斯同碧基
小白肯打後備,咁續約係ok
但如果要為佢續佢而保證主力位,我反對
本身條中場活動力已經唔夠,下季如果大戰都係出番影拉白,咁証明隊波換血失敗
小白會等新教練黎再睇下自己係球隊定位,如果佢堅持要正選,大家係咪接受先

No

出年呢度又哭喪點解放走小白

No

放就唔會放,最多完約走姐
不過安歷基係有特登降低小白同拉B上場時間去比班新兵上場,我係贊成。
但敗筆係發揮唔到,表現極差。
如果下季冇改善到,華dee可以同埋個board一齊躝了

No

放就唔會放,最多完約走姐

希望小白喺魯營終老
不過安歷基係有特登降低小白同拉B上場時間去比班新兵上場,我係贊成。

錯在太信AG

錯在太信AG

同作客麻煩野輪換力度太大

錯在太信AG

倒不如話佢無戰術可言。只不過將新人塞落去陣容就算,同我玩fm一撚
所以我好期待下季班中場表現係點
好似土方咁講無料定係安歷基唔識用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞