[球季最後一場] 巴塞隆拿球迷討論區 (196)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

BARCA! BARCA! BARCA! [/quote]

Lm

Lm

咁大波可以去邊到隆

Lm

咁大波可以去邊到隆

吉隆波
lm

下年得返D水樽影相
梳係街冇開po
星期日場國王盃now係咪唔播?

飛機杯搵鬼睇

飛機杯搵鬼睇

我連美欺踢世界盃外圍賽都睇

飛機杯搵鬼睇

我連u13都睇
Barcelona offered Philippe Coutinho €230k a week to lure the Brazilian star to play in Nou Camp. [telegraph]
Barcelona offered Philippe Coutinho €230k a week to lure the Brazilian star to play in Nou Camp. [telegraph]

https://www.youtube.com/watch?v=nqhJjN2ufTk
【公式】ウイニングイレブン2017 (モバイル)/ローンチトレーラー

收哂爐先黎2017

飛機杯搵鬼睇

外圍賽有乜好睇,呢隊垃圾連食魚腩都啃骨

飛機杯搵鬼睇

外圍賽有乜好睇,呢隊垃圾連食魚腩都啃骨

不如睇fc東京睇之前青訓營個仔啦
考哂試可以打下fifa17

買左成半年玩得過幾次

買左成半年玩得過幾次

岩 呢幾日每日打五六個鐘fifa

買左成半年玩得過幾次

想玩個個career mode manager
有冇玩過

買左成半年玩得過幾次

有冇玩過

玩緊

買左成半年玩得過幾次

有冇玩過

玩緊

而家玩一兩場已經唔想玩

應該無,上季都仲有決賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞