[球季最後一場] 巴塞隆拿球迷討論區 (196)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
一單還一單,雖然我都好想班高層落地獄
但小白件事似係佢自己唔想續多過高層迫佢走
小白會等新教練黎再睇下自己係球隊定位,如果佢堅持要正選,大家係咪接受先

No

出年呢度又哭喪點解放走小白

放就唔會放,最多完約走姐

希望小白喺魯營終老

過去2大像徵
一個係巴塞退休,都叫急流勇退
一個去掘金
所以會唔會係巴塞退役要睇小白點諗
小白會等新教練黎再睇下自己係球隊定位,如果佢堅持要正選,大家係咪接受先

No

希望小白喺魯營終老

過去2大像徵
一個去掘金

隊長果年傷到仆街焗退

No

希望小白喺魯營終老

過去2大像徵
一個去掘金

隊長果年傷到仆街焗退

如果隊長捱多年同xavi一齊拎3冠再退休就好
由哥狗年代計起,我覺得今季表現應該係最差,所以如果下季仲廢過今年,唔排除有人會罷免大雄
由哥狗年代計起,我覺得今季表現應該係最差,所以如果下季仲廢過今年,唔排除有人會罷免大雄

今季谷底la
華拉堤+法賓奴+高中鋒+是撚旦中堅
賣埋ag買Limar咁就組軍完成
安歷基戰術咪就中前場有空缺就塞ag入去補囉,一係就右閘馬斯
總知踢出黎鳩撚柒柒咁就最合佢心意
華拉堤+法賓奴+高中鋒+是撚旦中堅
賣埋ag買Limar咁就組軍完成

下季鏝應該會好勁
哥狗贏埋英超會唔會顛到去ac重建皇朝
下季鏝應該會好勁

以哥狗性格
去祖記就似
下季鏝應該會好勁

以哥狗性格
去祖記就似

帶ac有挑戰性啲
下季鏝應該會好勁

前面sjs+kdb好屈
sjs 仲要3個都好細個,唔傷的話大把進步空間

哥蛇係固執,但佢同老費都好擅長幫細路開窺
下季鏝應該會好勁

前面sjs+kdb好屈
sjs 仲要3個都好細個,唔傷的話大把進步空間

哥蛇係固執,但佢同老費都好擅長幫細路開窺

好想哥狗返嚟
要有bench深度先贏到英超啦,賽程太密
有無清知道今晚場波幾點
有無清知道今晚場波幾點

3:30PM
有無清知道今晚場波幾點

330pm
now冇得播
下季鏝應該會好勁

以哥狗性格
去祖記就似

帶ac有挑戰性啲

佢去到AC,未上任就應該炒左半隊波
再用幾億重整

Btw,留意到好多人提早吹奏鏝
小白走我唔迷疤了
下季鏝應該會好勁

以哥狗性格
去祖記就似

帶ac有挑戰性啲

佢係睇隊波既長遠發展,硬件
小白走我唔迷疤了

gun
小白走我唔迷疤了

gun

小白走我唔迷疤了

gun

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞