[球季最後一場] 巴塞隆拿球迷討論區 (196)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
人地哥狗都識棄比買walker
你個死人羅拔就死去買比爾連,我屌你老母

拿拿臨屌左法賓奴先啦
人地哥狗都識棄比買walker
你個死人羅拔就死去買比爾連,我屌你老母

拿拿臨屌左法賓奴先啦

佢好似係賤種青訓(短期)
今季摩納哥被人拆骨
下個應該係阿積士
今季摩納哥被人拆骨
下個應該係阿積士

荷甲出唔到大廳
According to Sport, Man City are set to be the first side to launch a move for Arsenal defender Hector Bellerin, with the Citizens likely to need a move of at least €40 million (£34.6million) to secure a deal from the Gunners.

哥帥真巴粉
今季摩納哥被人拆骨
下個應該係阿積士

荷甲出唔到大廳

荷蘭先多正野
先唔講阿積士同巴塞有唔少相似地方
蘇9 大哨 伊巴,唔少勁人都係荷蘭起步
比我揀係阿狗買人定係去荷蘭買人,我實揀荷蘭
你可以留意下阿積士嘅d.山齊士,我覺得巴塞應該買佢

有佢,UTT同馬龍真係唔使再煩中堅
唉仲諗住買施華接小白
仆街車狗出左55m報華拉堤
哥狗快刀斬亂麻,先唔理係咪買得啱。
咁先係做野,今年個市肯定好癲

太陽報,可以不理
哥狗快刀斬亂麻,先唔理係咪買得啱。
咁先係做野,今年個市肯定好癲

呢兩件打歐聯都咁撚勁
已經証明左自己

太陽報,可以不理

華拉堤個價分分鐘上一億

太陽報,可以不理

華拉堤個價分分鐘上一億

主要睇佢有冇離心
其本上用錢係買唔到華拉提,球員肯唔肯比壓力高層先係重點
Official左桑保利做阿根廷教練
好似本人比1.5m release clause

Luis Enrique says Aleix Vidal could play at right-back tomorrow if the medical team give him the green light in the morning.
https://lihkg.com/thread/256807/page/1?ref=android
有冇人入去回錯
開貢多on9 post冇人理佢好橙

唔會本人比啦

阿根廷足總低賤到
B silva
B silva

70m official?

唔會本人比啦

可能又係美斯俾
Jorge Sampaoli will be paying the €1.5mill rescission clause for @SevillaFC out of his own pocket to take @argentina job [@pablodifonti]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞