我的英雄學院漫畫討論post (13)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
咪撚理佢啦屌⋯⋯
前一集都唔開返嚟睇 喺度唔係乜乜乜咩 邊個幫到佢
劇場版BOSS 人設圖
你理得佢
班前代唔召見allmight咪冇囉
呢套野一啖沙糖一啖屎,有時好悶,之後又好睇番
擺明係死柄木個主義吹到自己都唔係好兜到 全部人睇到變咬葉樹熊咁 一冇左佢成套野精神晒
應該唔會再悶啦掛
敵聯係我睇過咁多漫畫,最唔鐘意既奸角
你講佢奸又唔係純奸,又要講到好似好有目的咁
但又講唔通,同埋D成員全部好似烏合之眾咁,各知有唔同目的
其實all might係咪唔洗痾屎痾尿食飯?冇理由乜都唔交代
佢屋企又喺邊?佢依加其實係咪窮到訓街?
呢兩話開始滲哂Afo 既得人驚同黑人憎
加埋原配把聲真係好撚黑暗成個角色,之前一直只覺佢好好揪,作者呢排先開始慢慢側寫呢個最終奸角,很撚期待Deku打撚到佢仆街

Btw咁lady 納甘仲有冇命仔淨
想俾佢綁係床𠝹
屌你原來變態佬來
下次nba post見到你同大家講先
有冇人知依家動畫大概出到漫畫第幾話, 想轉睇漫畫
大佬唔好m底不是罪
219 但動畫同漫畫次序應該唔同
動畫應該做埋聖誕節先做番敵聯合篇

依排真係緊湊番好多
afo真係演繹咩叫做反派大佬既魅力
死中二撚學下喇
thanks
69越嚟越型
明明喺屌身體入面的AFO好睇唔起69, 做咩出獄嘅AFO會完全相反
呢句野係咪神野之後Allmight對鏡頭講個句仲要一樣手指指
afo之前都用7代招牌笑容嘲諷過Allmight
可能想做番個呼應?
明顯係做呼應
無記錯之前All might 話Afo專捉內心弱點去影響人
All might以前就係咁俾afo打到重傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞