我的英雄學院漫畫討論post (13)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
打解修師嗰幾期
啲圖黑都乜撚都睇唔到
照咁睇其實爆豪條線真係一早就決定留到呢一刻先收網
呼應返哂佢同69既關係由惡劣轉變成真正朋(gay)友
性格上終於有所成長越黎越似個英雄
等都係值得既
所以成套漫畫一日未完都唔應該咁快屌d角色住
勁似嗚佐有幕又係唔同時期嘅對望
番番雄英都要比d平民屌係咪到麗日/校長出聲
69用黑鞭鞭下佢地
麗日啦
有幅麗日嘴炮嘅圖
屌仲可以點救贖
我估會寫佢其實比afo改過記憶 or 佢暴走係afo 造成/控制左佢
真正既佢係善良
純粹誤以為自己做錯事+afo誤導先中二病發變左人格
所以69話佢雙眼求緊救

點洗白
家姐老母果D都叫唔小心
老豆專登殺 殺完仲好撚爽
其實唔難
9up屌其實一早比afo睇中左要用黎搞歐叔就得
補返佢原來細個係受afo控制先殺屋企人
等佢以為係自己本性想咁做

仲可以鋪陳afo既邪惡同智慧
一黎動搖+摧毀歐叔(係歐叔最後一戰做左)
二黎搞咁多係為左搶屌個完美改造身體復活(上次同69黑影對話伏筆)
講真 屌必須死
不過寫69班人全力救屌不過都係死仲好
無咩嘅
咪講佢本性善良, 臨尾做件好事咁
唔係洗白就真係變白的, 洗白可以係無咁黑
類似帶土咁

覺得會係AFO控制哂吊個身體, 重要關頭屌出返來唔俾AFO控制之類
傳奇影業取得漫畫《我的英雄學院》的真人電影改編授權

真人版電影導演確定由佐藤信介擔任

推出日期未定
唔好啦…
唔好啦…
無marvel筆直嘅marvel戲
旁白係壞左既屌講,
實際係流緊眼淚, 死全家之後個人謝哂,
俾afo"救"左之後剩係識繼續憤怒黎避免內疚感
呢d叫unreliable narrator
不過殺人犯, 仲要係殺有名角色,
正常回心轉意之後都唔會有happy ending
傳奇大把錢啦
其實我英唔少角色d能力拍真人會好on9好似依家套suicide squad 個tdk咁睇咗就知我講咩
會唔會一半角色變咗黑人
黑人69比金毛白人至上主義者爆豪種族歧視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞