我的英雄學院漫畫討論post (13)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
ok 但唯獨撚狗我不能退讓
邊幅?
仲係接受唔到A班有內鬼
可唔可以最後收左條線佢就算
再唔係話綠谷入面既ofa就係內鬼咪幾好
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=46236&snA=1850

劇透(?)注意,可能真係之後會出現嘅畫面
有無撚狗嘅例子/懶人包
講笑姐 唔係真係屌鳩佢
芝士未係 以為揭牌最後又無事/dabi同鷹表明身份但塗黑之類
真係好撚好睇轟招穿天冰壁好正 而家整到咁大塊冰牆好似以前LFO冰火佬都有招穿天xx

btw砂藤好慘 都係冇咩表現 打都冇份
好撚好睇好愛啲角色
都要控到先得 真心講句 如果廢久真係想既話 可以一野秒咗全班 不過佢依家又傷又攰 仲要佢未必會出盡力
常暗同八百萬都比69秒破
仲要依家有埋其他能力 又黑鞭 又煙
砂糖垃圾角色黎
再唔開掛點打
吹到number1都係件有問題垃圾廢中
打件腦無都死死下
可想而知,all might得力量都可以一個人頂咁耐係幾咁勁。
根本其他人都係蛋散,成堆垃圾係度柒下柒下不如搵哂d女同69去扑野留無個性種先啦屌。
69老豆老母都有個性,可能係隔代遺傳,仔女又有番都唔出奇
青山都有講細個嘅回憶篇,但葉隱仲未有,我prefer 葉隱係25仔多d
其實一路覺得爆豪個能力同主角同轟根本冇得比
但一直寫到佢地係三巨頭
轟同爆豪好似電影1咁合作其實幾勁
戰略面大左好多
三奈都知嘅
成日撚鳩麗日
爆豪屈機在有體術反應快+食腦
轟都係屈火+冰
爆豪係3個入面最自大但最有自信果個
3個一齊行出來,淨係個勢都係爆豪贏
呢樣野要睇你點睇火佬
基本上爆豪係火佬升級版
可以靠爆炸飛, 一樣可以出火佬個招隻火收窄成點的技, 係無大佬咁大範圍
但係爆炸唔洗長開(對比火, 特別係天空), 唔會有火佬個種因為過熱hang機
最大問題係暫時作者畫到佢啲技嘅威力同範圍唔好話同火佬比同轟都有大差距
但陸久同轟用能力無腦輾壓人嗰陣佢就要作戰術先技高一籌贏人
再buff啦
實際上轟戰役上仲少參與過爆豪, 其實無點樣描寫過戰力
爆豪靠個性強同熟練度先上到三巨頭
爆破係方便 但得手掌可以爆到
所以唔係好夠其餘兩位勁

不過 爆豪係直女主 所以有光環好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞