我的英雄學院漫畫討論post (13)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
咁係佢自己嚮往all might喺咩逆境都可以笑住去救人
講到爆豪好狗咁
其實ofa傳俾 ______ 係無敵
萬能key (然後本身有個性既可以立定遺囑先
物間copy再傳比其他人無限ofa
點無限
變左ofa持有者識copy對手技姐
其實少許牽強
copy完喺時限內傳左比人,ofa仲會唔會消失
copy既個性雖然會消失,但個性殘餘效果唔會消失傳左比人仲計唔計copy
咩呀
唔影響身體既個性效果先可以保留wor
物間拎ofa=早死 加下手有copy
物間copy ofa=有5分鐘黑鞭+浮游+危機+煙+發勁
Yes,想屌到佢大肚
發現作者
邊章
無乜留意路人角

咪講咗物間只係copy個性既本質
越後越鍾意爆豪
正宮
好基友
我諗一開始話無限copy個個ching,

應該係話物間copy個ofa,時限內傳比另一個人,
咁傳個條友,
會唔會變成copy 加 afo 加 原本個性,當時限係物間,唔關傳個個事
(ig限時post相,搵方法copy, 咁就算ig del左張張,copy條友仲可以j張相)

Afo初期,無咁多個性無咁早死,係傳得超越多,越快死,無個性或成最大贏家

不過我諗唔會搞到咁復離
得罪講句,切島係100% 面前都係豆腐
100%剩係拳風都可以吹佢地返雄英
真係個玩法係綠谷冇傳比物間 只係物間單方面copy?
之後將偽ofa 傳比人?
物間copy唔到發動式強化系?
記得異形系唔得 而家有印象copy唔到ofa 但唔記得原理係咩
Yes我就係話物間copy ofa再傳比人,咁就算物間身上ofa時限過左,咁比佢傳遞出去既ofa仲喺唔喺到
唔係copy唔到ofa,係佢只可以copy最原始既本質
69依家既ofa係經過8個人磨鍊儲存再轉讓,係發展出黎,ofa最原始只係一個轉讓個性既個性,物間只會copy到依點,copy唔到之後外加上去既個性同累積既強化
明明變態果個係69
爆豪意思係笑同喊都要一齊, 唔要係69擅自一個人承受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞